Edelliset kaksi vuotta ovat olleet haastavia monella tapaa, myös rakkauden saralla. Lukemattomia häitä ja kihloja on peruttu ja lykätty koettelevien aikojen takia. Nyt tuntuu kuitenkin taas siltä, että toivoa on ilmassa ja kevätsää valaisee uusia mahdollisuuksia rakkausrintamalla. Tätä silmällä pitäen päätimme esitellä eri kihla- ja vihkisormus vaihtoehtoja tulevia rakkauden hetkiä varten.

Kaiken tämän kurimuksen jälkeen on aika viettää onnellista ja rakkauden täyteistä kesää. Meille on kunnia-asia, jos saamme olla pieni osa rakkaustarinaasi oli kyse sitten häistä, kihlajaisista tai pienemmistä juhlahetkistä.

Naisten kihlasormus joka hetkeen

Verkkokaupastamme löytyy naisten kihlasormus joka hetkeen. Oikean sormuksen löytäminen voi tuntua haastavalta, koska vaihtoehtoja tuntuu olevan rajaton määrä. Sopivan sormuksen etsintää voi kuitenkin rajata miettimällä mitä haluaa sormukseltaan. Onko toiveissasi säihkyvä timanttisormus, joka on kuin suoraan romanttisesta Hollywood-elokuvasta? Vastaako pelkistetty ja klassisen kaunis malli enemmän mieltymystäsi? Kenties haluat siron sormuksen, joka korostaa sen timanttia? Mikä ikinä onkaan oikea sormus elämäsi onnellisimpiin hetkiin, löydät varmasti unelmiesi sormuksen kattavasta kokoelmastamme.Onko toiveissasi säihkyvä timanttisormus?

Onko toiveissasi säihkyvä timanttisormus? Populaarikulttuurissa tosirakkautta symboloi yleensä juurikin timanttisormus, joka koristaa elokuvahahmojen ja kuuluisuuden henkilöiden nimettömiä. Näin ei kuitenkaan aina ollut, sillä vielä 1900-luvun alussa timanttien suosio ei ollut kovinkaan iso, eikä niiden louhiminen niin yleistä kuin nykyään. Onnistuneiden markkinointikampanjoiden ansiosta timanttisormukset kuitenkin kasvattivat suosiotaan ja ottivat paikkansa tosirakkauden symbolina. Timanttisormus onkin näyttävä ja ajattoman tyylikäs valinta kihla- tai vihkisormukseksi. Timantit ovat säihkyviä, kestäviä ja ennen kaikkea harvinaisia. Siksi ne ovatkin tyyriimmästä päästä, mitä sormuksiin tulee. Timanttisormus on kuitenkin aina hyvä ja luotettava valinta itsellesi tai rakkaimmallesi tarjoten lukemattomia onnellisia hetkiä. Koko valikoiman voit katsoa täältä.Haussa klassisen kaunis kihlasormus naiselle? Kokeile pelkistettyä mallia

Etsinnässä klassisen kaunis kihlasormus naiselle? Kokeile pelkistettyä mallia. Iso timanttisormus ei ole kaikkia varten, vaan monet haluavat nimenomaan perinteisen tyylikkään ja pelkistetyn sormuksen. Yksinkertainen on kaunista, ja moni suosiikin klassisen tyylikkäitä sormuksia. Tämän mallisissakin sormuksissa on kuitenkin onneksi paljon liikkumavaraa, sillä pelkistettykin sormus voi erottua hyvin hiotuilla yksityiskohdillaan. Kurkkaa meidän kokoelmastamme sinun tyylisi sopiva pelkistetty sormus.Kohinoor 003-059 kultasormus
-25%
Kohinoor
Kohinoor 003-059 kultasormus
211,00 €
158,00 €

Siro kihlasormus on elegantti ja tyylikäs valinta

Mikäli haluat kihlasormuksesi olevan arvokkaan näyttävä, siro vihkisormus on elegantti ja tyylikäs valinta. Säihkyvät timanttisormukset eivät ole kaikkia varten, ja silloin tuleekin kiinnitettyä huomiota klassisen kauniisiin sormuksiin sirolla muotoilulla. Sirot kihlasormukset istuvat hyvin sormeen ja ne tarjoavat muuten pelkistettyyn malliin erottuvat yksityiskohdat. Jos haluat sormuksen isolla kivellä, siro kihlasormus korostaa timanttia kauniin elegantisti. Mikäli siro vihkisormus tuntuu omalta, niin valitse omasi meidän laadukkaasta valikoimastamme.Miesten kihlasormus hyvällä hinta-laatusuhteella

Hakusessa miesten kihlasormus hyvällä hinta-laatusuhteella? Välillä miesten sormukset jäävät puheenaiheina vähemmälle, vaikka heilläkin on tarve sopivaan kihlasormukseen. Valikoimastamme löydätkin kattavan kokoelman miesten kihla- ja vihkisormuksia. Miesten sormukset ovat monesti minimalistisen tyylikkäitä ja pelkistettyjä, mutta toki poikkeuksia esiintyy tälläkin saralla. Miesten sormukset ovat myös edullisempia, koska niissä ei yleensä ole timanttia ja niiden muotoilu on pelkistetty. Kuitenkin on hyvä ottaa huomioon, että rannekelloa lukuunottamatta kihlasormus on monelle miehelle ainoa koru, joka tulee jokapäiväiseen käyttöön. Joten kannattaa varmistua, että tulee valinneeksi juuri omaan makuun sopivan. Katso koko miesten kihlasormus -valikoimamme täältä.

Kaunis vihkisormus elämän tärkeimpiin hetkiin

Haussa kaunis vihkisormus elämäsi tärkeimpiin hetkiin? Vihkisormus on pitkäaikainen koru, joka symboloi elämäsi tärkeintä ihmissuhdetta. Sormusmakuja on yhtä paljon kuin ihmisiäkin, ja erityisesti vihkisormuksen ulkoasu ja muotoilu vaihtelee paljon riippuen henkilön mieltymyksien mukaan. Vihkisormus on monille kaikkein tärkein koru, koska se on merkki elinikäisestä sitoumuksesta rakastamansa henkilön kanssa. Useimmat valitsevat timanttisormuksen, mutta moni päätyy ottamaan vihkisormuksen ilman jalokiveä ja suosivat pelkistetympää mallia. Ei huolta, oli oma mieltymyksesi mikä tahansa, meiltä löydät varmasti unelmiesi vihkisormuksen.

Löysitkö etsimäsi? Mahtavaa, että saamme olla pieni osa elämäsi tärkeintä tarinaa. Mikäli haluat jatkaa sopivan sormuksen etsimistä, pääset kattavaan sormus-valikoimaamme alla olevasta painikkeesta.