Äitienpäivä 2022 on ovella, ja onkin taas aika muistaa yhtä elämän tärkeimmistä henkilöistä, rakasta omaa äitiä. Äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 1918, mutta silloin sitä juhlittiin ainoastaan Alavieskassa. Sieltä tämä merkkipäivä levisi nopeasti ympäri Suomea, sillä ihmiset tunnistivat äidin muistamisen tärkeyden ja lopullisesti äitienpäivä vakiintui nykyiseen ajankohtaan vuonna 1927. Oma äiti on useimmille kaikkein rakkain ihminen, ja juuri se on täydellinen syy muistaa heitä hyvällä äitienpäivälahjalla.

Me Keskisen Kellolla haluamme auttaa sinua valitsemaan sopivan lahjan äidillesi tänä äitienpäivänä. Nyt on aika muistaa heitä ja kiittää kaikesta mitä he tekevät puolestamme. Katso kanssamme parhaat lahjavinkit lähestyvään äitienpäivään!

Oivallinen äitienpäivänlahja 2022 tyylikkyyttä vaalivalle äidille

Tyylikäs koru on aina mieleinen äitienpäivälahja etenkin koruja rakastavalle äidille, joka vaalii tyyliään. Yhtenä lahjavinkkinä suosittelemme Pandoran uutta Timeless-korusarjaa, joka on suunniteltu äitienpäivää silmällä pitäen. 40 vuotta tänä vuonna täyttäneen tanskalaisen korubrändin Timeless-korusarja on totuttuun tapaan klassisen kaunis ja elegantti mallisto, joka hurmannee äidin kuin äidin. Tuore mallisto sisältää monipuolisen ja näyttävän kokoelman rannekoruja, riipuksia, korvakoruja ja sormuksia. Tutustu Pandoran koko valikoimaan täältä, ja mikäli kaipaat lisäinspiraatiota oikean korun löytämiseen, voit käydä katsomassa juuri esittelemämme Lumoava-uutuudet.


Toinen hyvä vaihtoehto lahjaksi on italialaisten muotibrändien huippunimiin kuuluva Nomination. Nomination on korubrändi, jonka perustaja Paolo Gensini halusi luoda hintaystävällisiä koruja, joihin olisi helppo vaihtaa tai lisätä paloja. Nomination-korut antavatkin mahdollisuuden luoda persoonallisia ja uniikin kauniita koruja, joista tyyliä rakastava äiti voi muokata haluamansa näköisiä. Tämä on erinomainen vaihtoehto luovalle äidille, joka on laadukkaiden korujen ystävä, mutta haluaa tuoda oman uniikin kädenjälkensä lopputulokseen.


Lahja äidille, joka viihtyy lenkkipolulla

Urheilukello on erinomainen lahjaidea äidille, joka viihtyy lenkkipoluilla. Siihen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Suunto 5 Peak -urheilukello, joka on laadukas, helppokäyttöinen ja kompakti malli. Tässä urheilukellossa on hyvä akunkesto (kestää jopa viikon) ja kello varoittaa erikseen mikäli se pitää ladata ennen lenkille lähtöä. Kaiken lisäksi Suunto 5 Peak on todella kevyt kello, vain 39 grammaa! Se onkin helppokäytöinen, laadukas ja pettämätön kumppani lenkkipoluille, ja sen tyylikkään ulkoasun ansiosta se näyttää hyvältä ranteessa myös arkikäytössä. Tutustu koko valikoimaan täältä ja valitse äidillesi sopiva kello äitienpäivälahjaksi.


Toinen oivallinen äitienpäivälahja on Polar Ignite -urheilukello. Tässä mallissa on tyylikäs ja miellyttävän ohut runko, joka tuntuu hyvältä ranteessa. Sen monipuoliset ominaisuudet auttavat ylläpitämään hyvinvointiasi ja tukevat liikkumisharrastuksiasi antamalla vinkkejä ja harjoitusehdotuksia lenkkipolulle. Kaunis ulkoasu tekee tästä urheilukellosta todellisen jokatilanteen kellon, jonka silikoniranneke on saatavilla useammassa eri värissä.


Hyvä vinkki äitienpäivälahjaksi on myös klassisen kauniilla ja elegantilla suunnittelullaan ja pelkistetyllä värimaailmallaan hurmaavat Garmin Vivomove Sport -älykellot. Aiempia malleja kevyemmässä kellossa on täysin pyöreä runko ja kellotaulu, ja sen tyylikäs analoginen näyttö kätkee sisälleen monipuoliset älykello-ominaisuudet. Kyseessä on tyylikäs jokatilanteen malli, joka sopii sekä arkikäyttöön, juhlatilaisuuksiin ja lenkkipolulle ulkoasunsa ja ominaisuuksiensa puolesta.


Mietitkö yhä, mitä lahjaksi äidille? Miten olisi klassisen kaunis rannekello?

Monesti klassinen on kaunista, siksipä perinteinen rannekello klassisen kauniilla ulkoasulla on monelle äidille mieleinen äitienpäivälahja. Vaikka älykellot ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina, jotkut brändit erottuvat edelleen edukseen tyylikkäillä rannekelloillaan. Yksi näistä brändeistä on Rosefield, jonka rannekellot hurmaavat pelkistetyllä tyylikkyydellään. Tässä on erinomainen lahjavaihtoehto äidille, joka kaipaa kelloltaan kauneutta arjen pieniin hetkiin. Useimpiin Rosefieldin kelloihin on saatavilla ilmainen kaiverrus. Katso Rosefieldin koko valikoima täältä.


Toivottavasti vinkeistämme oli apua sopivan äitienpäivälahjan löytämisessä. Jos kaipaat lisäideoita hyvän lahjan löytämiseen niin pääset katsomaan Keskisen Kellon koko valikoiman alla olevasta linkistä. Hyvää äitienpäivää meiltä Keskisen Kellolta!