Valmistujaislahjat ja ylioppilaslahjat

Aivan pian on taas aika juhlistaa koulusta valmistuvia ahkeria opiskelijoita! Oletko jo muistanut hankkia valmistujaislahjat? Tiedämme että lahjan valinta voi tuottaa päänvaivaa. Haluat tietenkin hankkia jotain mikä varmasti miellyttää nuorta valmistujaa, mutta toisaalta kestää aikaa ja tuo iloa vielä vuosienkin päästä. Olemme koonneet meidän kaikki parhaat lahjavinkit sinulle kätevästi yhdelle sivulle. Selaa sivua alas niin löydät kellot ja korut jokaisen ylioppilaan makuun! Oletko oman elämäsi matti myöhänen? Ei hätää! Toimitamme lahjat pikaisella 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella ja varmistamme, että saat tilauksesi mahdollisimman helposti.

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington -kellot ovat jo vuosia olleet pinnalla. Nämä tyylikkään minimalistiset kellot viimeistelevät asun kuin asun. Kattavasta Daniel Wellington -valikoimastamme löydät kellot sekä naisille että miehille. Tyylejä on tarjolla laidasta laitaan, oli haussa sitten yksinkertainen ja ajaton nahkaranneke tai modernin särmikäs mesh-kello. Halutessasi voimme tehdä kellon takakanteen kaiverruksen - veloituksetta!

Katso Daniel Wellington
Suunto 3 Fitness

Suunto 3 Fitness

Ilahduta valmistuva urheiluintoilija laadukkaalla suomalaisella urheilukellolla. Suunto 3 Fitness on paitsi tyylikäs rannekello myös tsemppaava treenikaveri. Kello laatii urheilijalle yksilölliset treeniohjelmat, ohjeistaa treenin aikana ranteen sykkeen perusteella ja muistuttaa myös riittävän levon tarpeesta ja palautumisen tärkeydestä. Kevyen kellon voi yhdistää Suunto App-sovellukseen, jolloin sen käytöstä saa irti vieläkin enemmän! Saatavilla useassa eri värissä.

Katso Suunto 3 Fitness
Secrid Miniwallet

Secrid Miniwallet

Tämä käytännöllinen lahja tuo valmistuvan arkipäiviin iloa! Uutta lompakkoa tulee harvoin hankittua itse, ja siksi se onkin oiva lahjaidea. Tässä kompaktissa lompakossa kulkee mukana kaikki tarvittava. Lompakon innovatiivisen liipaisinmekanismin avulla tarvitsemasi kortti löytyy näppärästi käden käänteessä. Secrid Miniwallet on valmistettu laadukkaasta nahasta ja kestävästä alumiinista, johon saat halutessasi ilmaisen kaiverruksen. Saatavilla useita värivaihtoehtoja.

Katso Secrid Miniwallet
Kalevala Koru Sarastus Lahjasetti

Kalevala Koru Sarastus Lahjasetti

Suomalaisten Kalevala Korun ja Lumi Accessoriesin yhdessä toteutettu lahjasetti on ihana lahja kotimaista designia arvostavalle valmistuvalle. Kaunis nahkainen Aurora-kukkaro kätkee sisälleen Lina Simonsin suunnitteleman tyylikkään Kalevala Koru -kaulakorun. Koru on valmistettu laadukkaasta hopeasta ja sitä koristaa lumoava kvartsihelmi. Lahjasetti on saatavilla vihreänä, vaaleanpunaisena ja sinisenä. Kyseessä on rajoitettu erä, joten toimithan nopeasti!

Katso Sarastus-lahjasetit
Lahjakortti

Lahjakortti

Raha tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, mutta et vieläkään ole aivan varma siitä mitä antaisit valmistuvalle. Miten olisi lahjakortti? Näin lahjansaaja pääsee itse valitsemaan itselleen sopivan kellon tai korun meidän laajasta valikoimasta. Kortti käy meidän nettikaupan lisäksi myös Tuurin myymälään.

Tilaa lahjakortti

Parhaat valmistujaislahjat:

Valmistujaislahjat ja Ylioppilaslahjat

Tuotteet 1-96 / 198

Tuotteet 1-96 / 198

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pieni hetki