Leijonan uutuusmallisto Sport Järwi tuo viisi upeaa sukeltajankelloa Leijonan riveihin. Kellot ovat saaneet inspiraation Suomen vesistöjen värimaailmasta ja jokainen kelloista omaakin ilmeikkään olemuksen upeiden väritystensä kautta. Malliston huippuna on sen tummanruskean sävyinen Wooden Shipwreck 5012-2555 -malli, jota valmistetaan vain rajallinen 50 kappaleen erä. Loput neljä Leijona Sport Järwi -mallia eli musta Wetsuit Black, sininen Marine Blue, vihreä Evergreen Pond sekä kultainen Shallow Waters tulevat vakituiseksi osaksi valikoimaa.

Täysveriset sukelluskellot vesistöjen värityksissä

Järwi-mallien rungot sekä rannekkeet ovat valmistettu sukeltajankelloille tyypillisesti ruostumattomasta teräksestä, mutta muista malliston kelloista erottuen Shallow Waters 5010-2553 -mallin runko sekä ranneke on viimeistelty upeassa kullan väristyksessä. Kellot yhdistelevät vaihtelevasti kiillotettuja sekä harjattuja pintoja tehden niistä mielenkiintoiset tutkailtavat monista eri kulmista. Kellojen koko asettuu 40 millin halkaisijoillaan loistavasti kokoluokkaan, joka istuu useimpien ranteisiin varsin miellyttävästi. Korkeutta kellolla on hillitty 12,7 millimetriä, joka on linjassa verrokkeihinsa. Järwi-mallien hyvän istuvuuden takaa niiden rungon rannetta halaava muotoilu sekä lukolle kapeneva ranneke.

Järwi-mallit tarjoavat huolettomuutta niiden loistavalla 20 atm/ 200 metrin vesitiiviydellään sekä kierrelukittavalla kruunullansa tehden niistä mahtavan kumppanin Suomen vesistöjen tutkimiseen. Rungon muotoilussa on myös huomioitu kellon kestävyydelle asetetut vaatimukset ja kruunu onkin suojattu rungon ulokkeiden väliin. Kellotaulut ovat suojattu kestävillä safiirilasikkeilla estäen arkikäytössä helposti tulevia pieniä hiusnaarmuja. Kellojen lasikkeet on upotettu bezelien tasolle pienentäen riskiä niiden rikkoutumiselle mahdollisten iskujen tapahtuessa.

Leijona Sport Järwi kellot

Leijona Sport Järwi -kelloissa huomio kiinnittyy väistämättä niiden upeisiin värimaailmoihin. Kelloissa on pääasiallisesti jatkettu taulujen väritystä myös niiden bezeleissä, muodostaen yhtenevän ja ryhdikkään kokonaisuuden. Kultainen Shallow Waters -malli erottuu joukosta sen yhdistellessä kultaisen runkonsa, tummanvihreään tauluun sekä mustaan bezeliin, luoden säväyttävän kokonaisuuden. Taulut on pidetty siisteinä ja yksinkertaisina tehden niistä selkeälukuiset ja esteettisesti miellyttävät. Kellotaulut ovat toteutettu upealla valossa leikittelevällä sun burst -tyyppisellä viimeistelyllä sekä kello kolmesta löytyvällä päivyrillä. Kellojen viisarit sekä tuntimerkinnät eli indeksit ovat luminoitu, taaten niiden luettavuuden pimeässäkin. Viisarit ja indeksit on toteutettu rungon väritystä myötäillen hopeisina, pois lukien Shallow Waters -malli, jossa indeksit sekä kädet ovat kullanväriset.

Laadukas japanilainen Miyotan-koneisto työjuhdaksi

Leijona Sport Järwi ranteessa

Arjen käänteitä ja kommelluksia kestävän kellon tärkeä ominaisuus on huoleton ja varmatoiminen koneisto ja Leijona Sport Järwen rungossa sykkiikin Miyotan luotettava automaattikoneisto 8215. Varmana työjuhtana tunnettua koneistoa käyttäjä pääsee ihastelemaan kellojen lasisen takakannen kautta. Koneistot tarjoavat 42 tunnin käyntivaran, 21’600 värähtelytaajuudella ja käyntitarkkuudeksi on ilmoitettu -20 / +40 sekuntia per päivä.

Helposti suositeltava kokonaisuus

Leijona Sport Järwi kellot

Tämä uusi Leijona kello malli on loistava lisäys Leijonan jo vankkaan tuotevalikoimaan. Järwi mallit ovat hyvä yhdistelmä tyyliä, ominaisuuksia ja käyttömukavuutta, joihin pääsee käsiksi varsin järkevään hintaan. Ajaton design tekee kelloista pitkäikäisiä kumppaneita ja varmatoiminen koneisto pitää käyttäjän ajan tasalla missä mennään vuosia eteenpäin. Kellot ovat hinnoiltansa varsin kilpailukykyiset teräksen väristen mallien maksaessa 299€ ja kultainen väritys 329€. Järwi-malleja on helppo suositella kenelle tahansa, niiden tarjotessa loistavat ominaisuudet käytännöllisessä paketissa.