Vantage V2 miehen ja naisen ranteessa

Polar Vantage V2 - huippuluokan urheilukello

Uusi Polar Vantage V2 urheilukello on vihdoin täällä! Polar Vantage V:n julkaisusta on tässä välissä vierähtänyt jo kaksi vuotta ja moni onkin malttamattomana odotellut suositulle Vantage-mallistolle jatketta. Polar Vantage V2 on kuin edeltäjänsä, mutta parempi! Miten uusi malli eroaa vanhasta Vantagesta, entä millä tavoin Vantage V2 eroaa aiemmin tänä vuonna julkaistusta Polar Grit X -kellosta? Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulee tietää!

Sisältö:


Polar Vantage V2 - Onko tässä vuoden 2020 paras Polar?

Polar Vantage V2 on premium-urheilukello, joka on suunniteltu täyttämään astetta vaativammallakin tasolla treenaavan tarpeet. Tiivistetysti tässä on uusimmalla teknologialla uudistettu ja seuraavalle tasolle nostettu Polar Vantage V! Vertailemme Vantage V ja V2 -kelloja tarkemmin hieman myöhemmin tässä artikkelissa, mutta ensin on hyvä perehtyä tarkemmin tämän uutuuskellon on tarjontaan!

V2-kello on valmis viemään treenisi täysin uudelle tasolle! Tässä kellossa yhdistyy parhaat palat Polarin aiemmista premium-luokan kelloista. Kello on kuin tähän päivään päivitetty Polar Vantage V ja Polar Grit X -kellojen yhdistelmä, johon on saatu mahtumaan koko Polarin kattava urheiluosaaminen. Tämän kellon avulla opit tuntemaan kehoosi vieläkin tarkemmin, mikä tekee määrätietoisten treenien suunnittelusta helppoa. Mitä paremmin ymmärrät omia suorituksiasi, sitä paremmat eväät sinulla on niiden kehittämiseen.

Polar Vantage V2 -kellosta löytyy edeltäjästä tutut Training Load Pro™-, juoksutehonmittaus- ja Recovery Pro ™ -ominaisuudet. Tämän lisäksi kelloon on tuotu myös Polar Grit X -kellon yhteydessä julkaistut Hill Splitter™ ja FuelWise™ -toiminnot. Aiempien premium-luokan Polar-kellojen parhaat palat on siis tästä lähtien yhdistetty yhdeksi voittamattomaksi paketiksi. Laadukkaiden urheilukello-ominaisuuksien lisäksi tästä kellosta löytyy myös älykellotoimintoja kuten musiikin hallinta, sääennusteet ja kätevät reittiopastukset.

Myös V2-kellon ulkonäköön on kiinnitetty huomiota! Vantage V2 -kellon tyylikäs pyöreä olemus muistuttaa paljon edeltävää Vantage V -kelloa, mutta muotoilua ollaan viety astetta pelkistetympään suuntaan. Vain 52 grammaa painava uusi kello on rakenteeltaan myös edeltäjäänsä huomattavasti kevyempi, joka tekee siitä ultra-mukavan tuntuisen ranteella. Vantage V2 -kellon ohjaaminen sujuu laadukkaan kosketusnäytön ansiosta intutitiivisesti, ja käyttäjän on helppo löytää tarvitsemansa toiminnot.

Tiivistäen voi todeta, että Polar Vantage V2 on tällä hetkellä parasta mitä Polar pystyy tarjoamaan ammattiurheilijoille tai muuten aktiivisesti liikkuville treenaajille! Päivitä treenisi tähän päivään ja varmista, että kellosi pystyy antamaan sinulle kaiken tämän päivän Polarin urheiluteknologian puitteissa mahdollisen treenidatan.

Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 - tärkeimmät ominaisuudet

  • Korkealaatuinen muotoilu ja ultra-kevyt rakenne (vain 52g!)
  • Premium-luokan treeniominaisuudet: Training Load Pro™, FitSpark™, suorituskykytestit ja FuelWise™ -tankkausavustaja
  • Outdoor-ominaisuudet: Hill Splitter™, kattava reittiopastus ja säätiedot
  • Kestävä akku ja useat virransäätötilat
  • Palautumiseen: Polar Recovery Pro ™, Nightly Recharge™ ja jalkojen palautumistesti
  • Laadukas Polar Precision Prime™ rannesykemittaus
  • Tarkka sisäänrakennettu GPS
  • Musiikin hallinta ja kätevät puhelinilmoitukset
  • Ota kellosta kaikki irti suositulla Polar Flow -sovelluksella

Polar Vantage V2 vs Polar Vantage V

Uusien Polar-kellojen aikakausi alkoi kun merkki julkaisi suositut Vantage V -kellonsa vuonna 2018. Vaikka kellojen julkaisusta on jo vierähtänyt muutama vuosi, on tällä mallistolla yhä tarjota ammattilaisenkin makuun kattavasto treenitoimintoja. Mutta miten vanhempi Vantage V eroaa uudemmasta Polar Vantage V2 -kellosta?

Polar Vantage V2 tarjoaa Vantage V -kelloon nähden kattavemmin ulkoilutoimintoja kuten Polar Grit X -kellosta tutut Hill Splitter™ mäkianalyysit ja kätevan FuelWise™ tankkausavustajan, jonka ansiosta sinun on helppo optmioida energiansaantisi treeneihin sopivaksi. Outdoor-ominaisuuksien lisäksi V2-kello on päivitetty myös astetta kevyemmällä muotoilulla. Kellon ulkonäkö on tyylikkään pelkistetty ja kevyen rakenteen ansiosta tätä kelloa ei juuri huomaa ranteella.

Polar Vantage V2 vs Polar Grit X

Polar Grit X on suunniteltu alusta loppuun ulkotreenejä ajatellen. Vaikka kellosta puhutaankin Polarin Outdoor-kellona, ei ole syytä miksi se ei sopisi sisätreenehinkin. Monipuolinen urheiluello on saanut Polarin faneilta paljon kiitosta, emmekä ihmettele miksi!

Tästä kellosta löydät kattavat työkalut niin treenien kuin palautumisenkin tueksi. Osa jäi kuitenkin kaipaamaan Polar Grit X -kellolta tiettyjä Vantage V:stä tuttuja urheiluominaisuuksia. Kellosta esimerkiksi uupuu Vantage V:n juoksutehonmittaus, jonka takia Vantageen tykästyneet treenaajat saattoivat jättää kellonsa päivittämättä. Mikäli siis et raaskinut vaihtaa Polar Vantage V -kelloasi Grit X -malliin siitä uupuvien ominaisuuksien takia, saattaa Polar Vantage V2 olla juurikin sinulle täydellinen valinta. Tässä kellossa saat kummankin kellon parhaat palat, upeassa uudistetussa ulkoasussa!