Uutisia kellomaailmasta! Polarin tuoreinta lisäystä Vantage -mallistoon on odotettu. Nyt huippu-urheilijoiden unelma on vihdoin täällä, nimittäin Polar Vantage V3 Premium on julkaistu!

Uusi Polar Vantage V3 -urheilukello on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi jokaisella elämäsi osa-alueella. Monipuoliset biomittausominaisuudet, kirkas AMOLED-kosketusnäyttö, kaksitaajuus GPS, offline-kartat ja markkinoiden kattavin treeni- ja palautumistyökalujen valikoima tekevät Vantage V3:sta kaikkien aikojen tehokkaimman Polar-kellon. Suurempi akku, energiatehokkaampi tekniikka ja täysin uudet ominaisuudet varmistavat, että Polar Vantage V3 -urheilukello on valmis maailmanluokan suorituksiin. Tässä blogissa tutustumme tarkemmin uuden Polar Vantage V3 Premium -urheilukellon ominaisuuksiin ja tyylikkääseen muotoiluun.


Polar Vantage V3 Silver Blue
Polar
Polar Vantage V3 Silver Blue
598,00 €
549,00 €
Polar Vantage V3 Black
Polar
Polar Vantage V3 Black
598,00 €
549,00 €


Tyylikäs kokonaisuus kolmessa eri värissä

Uusi Polar Vantage V3 Premium -urheilukello on varusteltu 1.39 tuuman AMOLED-kosketusnäytöllä. Kaarevaa näyttöä suojaa huippuvahva Gorilla Glass 3 ‑lasi. Näytön kirkkaat värit ja tarkka resoluutio tarjoaa käyttäjälle upean käyttökokemuksen sääolosuhteista riippumatta. Uudessa Polar Vantage V3 -urheilukellossa on +35% parempi näytön näkyvyys verrattuna Polar Vantage V2 -kelloon. Polar Vantage V3:n AMOLED-näyttö on niin kirkas, että voit uudella Taskulamppu-toiminnolla valaista pimeimmätkin lenkkipolut. Tämä on odotettu ominaisuus Vantage-mallistoon.

Uusi Polar Vantage V3 -urheilukello on saatavilla kolmessa eri värissä: Night Black, Sky Blue ja Sunrise Apricot. Värimaailma on hyvin hillitty – uudessa mallissa on selvästi suosittu klassisia värejä ilman turhaa kikkailua. Upeiden värien lisäksi kelloa voi muokata itselleen sopivaksi mukautettavilla kellonäkymillä ja widgeteillä. Widgettien avulla saat sinulle tärkeät suosikkinäkymät ja -toiminnot suoraan aloitusnäytölle.


Nopeammin ja tehokkaammin – entistä pidempään

Polar Vantage V3 -urheilukellon suorituskykyyn ei tarvitse pettyä. Kello vastaa nopeammin käskyihisi ja käsittelee toiminnot sujuvammin kuin mikään aiempi Polar-kello. Vantage V3 -kellossa on 41% suurempi akun kapasiteetti ja 129% nopeampi suoritin verrattuna Polar Vantage V2 -malliin. Vantage V3 -mallin akunkesto on hyvin kilpailukykyinen kilpailijoihin verrattuna: 53h treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella (jopa 140h virransäästötilassa) ja jopa 8 päivää kellotilassa. Suuremman akun ja energiatehokkaamman tekniikan ansiosta uusi Polar Vantage V3 toimii nopeammin ja tehokkaammin – ja jatkaa hyytymättä entistä pidempään.

Polar Vantage V3

Polar Elixir™ – mittaa ja opi enemmän kehostasi

Elixir™ on Polarin ainutlaatuinen kokoelma uusia biomittausominaisuuksia, joiden avulla voidaan analysoida ja tulkita suurempia määriä kehon biomarkkereita kun koskaan aiemmin. Polar Elixirin alle kuuluvat ranne-EKG, SpO2, yöllinen ihon lämpötilan seuranta ja optinen sykkeenmittaus. Näiden ominaisuuksien avulla opit enemmän kehostasi kuin koskaan aiemmin. Tutustutaan näihin huippu-ominaisuuksiin tarkemmin!

Ranne-EKG: Uudessa Polar Vantage V3 -urheilukellossa EKG-sensori lukee sydämen tuottaman sähköisen impulssin mahdolliset poikkeavuudet sykkeessäsi ja palautumisessasi ilman rinnan ympärille kiinnitettävää sykevyötä. Aseta sormesi kellon napille, niin saat EKG-lukeman sekunneissa. Testi tallentaa EKG-signaalin levossa, keskisykkeen, sykevälivaihtelun ja peräkkäisten sydämen lyöntien välisen ajan. Polar Flow sovelluksella voit tarkastella aikaisempia EKG-tuloksia ja niiden muutoksia sekä tarkkailla, miten sydämesi reagoi treenaamiseen.

SpO2: Innovatiivinen pulssioksimetri mittaa veren happisaturaatiotasoja, joka on tärkeä hyvinvoinnin mittari. Miten tämä toimii käytännössä? Polar SpO2 arvioi veren happisaturaation pulssioksimetriteknologian avulla. Se tuottaa valoa kahdella eri aallonpituudella: puna ja infrapuna. Valo läpäisee ihon ja sen alla olevat verisuonet. Valo vuorovaikuttaa verisuonissa punasolujen hapettuneen ja hapettoman hemoglobiinin kanssa. Heijastuvan ja takaisin siroavan valon määrän avulla lasketaan, paljonko happea veressä on.

Ihon lämpötila: Ominaisuus seuraa kehosi lämpötilan vaihteluita yön aikana, auttaen sinua ymmärtämään unen laatua ja palautumista. Se vertailee tietoja päivittäin 28 viimeisen päivän keskiarvoon, jotta voit saada tietoa terveydentilastasi. Tavallista korkeampi ihon lämpötila voi olla merkki kuumeesta tai tulehduksesta. Ihon lämpötilatietojen avulla naiset voivat myös arvioida missä vaiheessa kuukautiskiertoa he ovat. Ihon lämpötilan seuraaminen yön aikana on erinomainen ominaisuus jos haluat oppia ymmärtämään kehoasi paremmin.

Optinen sykkeenmittaus: Elixir-biomittausteknologioihin kuuluva seuraavan sukupolven optinen sykesensori mahdollistaa rannesykemittauksen tarkkuudella, jollaista Polar-kelloissa ei ole aiemmin nähty. Tarkka sykkeenmittaus mahdollista treenien optimoinnin uudelle tasolle. Uudistettu sensori on erityisesti suunniteltu olemaan herkempi ja vähemmän haavoittuvainen liikkeestä ja valovuodosta johtuville häiriöille. Lisäksi se sisältää paranneltuja virranhallintaominaisuuksia varmistaakseen tarkan seurannan läpi koko vuorokauden.

Polar Vantage V3

Seikkaile huoletta vaativissa olosuhteissa

Odotettu ominaisuus Polar-kelloihin on uudet offline-kartat sekä kaksitaajuuksinen GPS. Offline-kartat mahdollistavat polulla pysymisen myös verkon ulottumattomissa. Ladattavat kartat sisältävät tarkat pinnanmuodot ja yksityiskohtaisen opastuksen. Kun synkronoit reitit urheilukelloosi saat reaaliaikaista ja yksityiskohtaista reittiopastusta Komootin suunnittelu- ja navigointitekniikan tuella.

Kuvittele offline-kartat yhdistettynä Polar Vantage V3 -urheilukellon uskomattomiin Elixir-biomittausteknologioihin: saat paitsi tarkkaa tietoa reittivalinnoistasi ja navigoinnista myös tietoa miten erilaiset ympäristöt ja reitit vaikuttavat kehosi suorituskykyyn ja palautumiseen. Tämä tieto on erityisen arvokasta pitkän matkan juoksijoille, triathlonisteille ja vaeltajille, jotka tarvitsevat sekä reittitietoa että kehon tilan seurantaa.

Olitpa sitten juoksemassa tai pyöräilemässä mutkaisilla poluilla tai suunnistamassa kaupunkien sokkeloissa, voit tutkia uusia paikkoja luottavaisin mielin yksityiskohtaisten offline-karttojen avulla.

Polar Vantage V3

Täydellinen kumppani hyvinvoinnin seurantaan

Vantage V3 on huolellisesti suunniteltu tukemaan käyttäjäänsä hyvinvoinnin eri osa-alueilla, olipa kyseessä sitten kuntoilu, työ, vapaa-ajan viettäminen tai palautuminen. Uusi Vantage V3 sisältää monia entuudestaan tuttuja hyvinvointia tukevia ominaisuuksia, kuten Nightly Recharge™, Serene™ hengitysharjoitukset, FuelWise™ sekä valmiita treenejä FitSpark™-treenioppaalla. Uudet ominaisuudet Polar Vantage V3 -kellossa on muun muassa ääniopastus, lepovaiheen optimointi, kävelytesti sekä yli 150 erilaista urheilulajia.

Lepovaiheen optimointi on hyödyllinen ominaisuus niin arkiliikkujalle kun huippu-urheilijalle. Polar Vantage V3 -urheilukellon avulla treenaat tavoitteellisesti lempilajejasi ja palaudut treenistä ammattilaistason palautumisominaisuuksilla.


Palautuminen ja unenseuranta Polar -kellolla

Polar Vantage V3 tarjoaa kattavat ominaisuudet palautumisen ja unen seurantaan. Kellon avulla voi tutustua yölliseen palautumiseen, uninäkymään ja päivittäiseen vireystilaasi, jotta olet valmis tavoittelemaan unelmiasi taas aamulla.

SleepWise™ antaa sinulle tietoa päiväsi vireystilasta ja sen avulla voit suunnitella iltarutiinisi niin, että olet valmiina seuraavan päivän haasteisiin. SleepWise™:n avulla opit ymmärtämään, miten unikäyttäytymisesi vaikuttaa päiväsi energisyyteen ja vireystilaan. SleepWise™ huomio unen määrän, laadun sekä kehosi sisäisen vuorokausirytmin ja kertoo niiden perusteella miten uni vaikuttaa vireystilaasi ajan mittaan.

Vaikka nukkuisit paljon, se ei aina tarkoita, että unenlaatu on hyvä. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on välttämätöntä saada riittävästi hyvälaatuista unta. Keho käy nukkumisen aikana läpi unisyklejä, jotka koostuvat kolmesta eri vaiheesta: kevyt uni, syvä uni ja REM-uni. Sleep Plus Stages™:in avulla seuraat unesi määrää ja laatua, sekä kuinka kauan kukin univaihe kesti yön aikana. Sleep Plus Stages™:in avulla voit helpommin tunnistaa tekijät, jotka voivat vaikuttaa uneesi negatiivisesti.

Nightly Recharge™ on yön aikana tapahtuva automaattinen palautumisen mittaus, joka kertoo kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Tämän ominaisuuden avulla voit tehdä optimaalisia valintoja arjessasi, jotka tukevat hyvinvointiasi ja tavoitteitasi. Jos palautumisesi on yön aikana ollut heikkoa, voit seuraavana päivänä ottaa hieman rennommin jotta kehosi saavuttaa levollisen tilan. Nightly Recharge™ ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila).

Polar Vantage V3

Yhdistä Polar Vantage V3 -urheilukello Polar Flow -sovellukseen

Polar Flow ei ole vain sovellus; se on yhteisö, digitaalinen valmentaja ja henkilökohtainen treenipäiväkirjasi samassa paketissa. Sovelluksen kautta voit seurata kehitystäsi, asettaa uusia tavoitteita, ja mikä parasta, jakaa saavutuksesi ja haasteesi muiden kanssa, saaden tukea ja inspiraatiota Polar-yhteisöltä. Sovelluksen 150 erilaista lajiprofiilia mahdollistavat sen, että Polar Flow palvelee sinua, olitpa sitten juoksija, pyöräilijä, hiihtäjä tai arkiliikkuja. Polar Flow:ssa voit muokata lajiprofiileja ja harjoitusohjelmia juuri omiin tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopiviksi!


Uusi Polar Vantage V3 ennakkotilattavissa nyt!

Polar Vantage V3 määrittelee uudelleen sen, mitä moderni urheilukello voi olla. Ei enää pelkkä ajastin ja askelmittari, vaan ikkuna treeneihisi, aktiivisuuteesi ja uneesi. Olitpa sitten huippu-urheilija tai arkiliikkuja, Vantage V3 tarjoaa sinulle työkalut, joilla voit ymmärtää itseäsi paremmin ja puskea itseäsi kohti uusia tavoitteita. Uusi Polar Vantage V3 on ennakkotilattavissa nyt, tutustu malleihin jo tänään!

Yhteensopivat Polar Vantage V3 rannekkeet ja lisävarusteet