Kun kyse on älykelloista, Garmin on yksi alan johtavista brändeistä. Heidän uusin julkaisunsa, Garmin vívoactive® 5, tuo neljä uutta älykelloa markkinoille. Useimmat meistä turvautuvat urheilukellon erikoisominaisuuksiin ehkä vain muutaman kerran viikossa, kun taas kellon älyominaisuudet ovat apunamme päivittäisissä askareissamme jatkuvasti. Vivoactive -malliston viehätys piilee juuri tässä monipuolisuudessa: kello tarjoaa huipputason urheilu- ja aktiivisuuden seurantatoimintoja, samalla sisältäen älykellon monipuoliset, arkielämää avustavat ominaisuudet.

Kaiken tämän teknologisen loiston sisällä on tyylikäs, mutta samalla vankka ja kestävä muotoilu. Uudet kellot sisältävät paljon samoja, vanhasta mallista tuttuja ominaisuuksia, mutta myös paljon uusia ominaisuuksia.
Tyylikäs muotoilu ja kestävyys

Garmin Vivoactive 5 on silmiinpistävän tyylikäs ja kestävä. Värimaailma on hillitty, silti sisältäen perinteiset värit ja kaksi rohkeampaa väriä. Uusi mallisto koostuu neljästä upeasta kellosta: klassinen musta, tyylikäs valkoinen, vivahteikas violetti sekä metallinen sininen. Kellon AMOLED-kosketusnäyttö, joka on suojattu Corning® Gorilla® Glass 3 -lasilla, tarjoaa terävän ja värikkään kuvan. Tämä näyttötekniikka on erinomainen valinta tähän mallistoon, sillä sen terävyys ja erinomainen kyky toistaa värejä tarkasti ja kirkkaasti tekee siitä upean apurin arjessa ja lenkkipolulla. Silikoniranneke sopii mukavasti ranteeseen, ja se on sopiva sekä arki- että treenikäyttöön. Kellon kehys on kestävää anodisoitua alumiinia. Edeltäjästään poiketen, uudesta vívoactive® 5 -älykellosta on saatavilla ainoastaan yksi koko, 42 mm, joka sopii loistavasti useimpien ranteisiin kokonsa puolesta.

Garmin Vivoactive 5

Akunkesto

Jotta älykellon käyttö arjessa olisi saumatonta, on hyvä akunkesto tärkeässä osassa kokonaisuutta. Uudelle vívoactive® 5 -älykellolle luvataan enintään 11 päivän akunkestoa älykellotilassa, joka on mukava parannus edeltäjäänsä verrattuna (vívoactive® 4 ja 4S akunkesto 8 päivää). Käyttämällä kelloa akunsäästötilassa, kello pysyy mukana enintään 21 päivää.

Älykellotila: enintään 11 päivää (5 päivää näyttö aina käytössä)

Älykellon akunsäästötila: enintään 21 päivää

Vain GPS -GNSS-tila: enintään 21 tuntia

Kaikkien järjestelmien GNSS-tila: enintään 17 tuntia

Kaikkien järjestelmien GNSS-tila ja musiikki: enintään 8 tuntia


Terveyden ja liikunnan seuranta

Uusi vívoactive® 5 -älykello pitää sisällään tietenkin kattavan valikoiman hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, mm. rannesykeanturi, aamuraportti (uusi), kuntoikä, stressitason seuranta, kuukautiskierto, raskauden seuranta, meditaatio ja paljon muuta.

Garminin suosittu Body Battery™ -energianseuranta antaa sinulle tietoa kehosi energiatasoista. Body Battery™ näyttää, mihin kehosi kuluttaa energiaa ja mistä se saa energiaa vuorokauden aikana. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan palautumisen hetkiin, jolloin kehosi tarvitsee sitä eniten. Uusi vívoactive® 5 -älykello antaa myös yksilöidyn vinkit käyttäjälle Body Batteryn perusteella – odotettu ominaisuus jota ei aiemmassa vívoactive® 4 -älykellossa vielä ollut. Arjen kiireisissä hetkissä on mukava tietää, että älykellosi huolehtii riittävästä palautumisesta, jotta et rasita itseäsi liikaa.

Garmin Vivoactive 5

Huippuluokan älykellot sisältävät usein urheilukellojen kattavia ominaisuuksia. Garmin vívoactive® 5 ei ole poikkeus. Kello toimii ikään kuin valmentaja – harjoittele tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti yli 30 urheilusovelluksen, harjoitusten ja Garmin-valmentajan avulla. Olitpa sitten juoksemassa, pyöräilemässä tai pelaamassa golfia, vívoactive® 5 on täydellinen kumppani aktiiviseen elämäntyyliin. Verrattuna edelliseen vívoactive® -malliin, uudessa kellossa on monipuolisemmat hyvinvointia tukevat ominaisuudet, esimerkiksi HIIT-treenisovellus ja -harjoitukset, harjoitushyöty, palautumisaika, sykevälivaihtelu, meditaatio ja uniohjeistus/torkkujen rekisteröinti.

Yksi edistyksellinen uusi ominaisuus vívoactive® 5 -älykellossa on pyörätuolitila. Pyörätuolitila seuraa työntöjä askelten sijasta. Se sisältää mm. työntö- ja kelausharjoituksia, esiladattuja voima-, kardio-, HIIT-, pilates- ja joogaharjoituksia sekä nimenomaisesti pyörätuolin käyttäjille tarkoitettuja haasteita.

Garmin Vivoactive 5

Pysy yhteydessä – Garmin Connect

Kun vívoactive 5 on pariliitetty älypuhelimeen, tekstiviestit, sähköpostit ja muut ilmoitukset voi lukea suoraan kellon näytöltä. Yhteysominaisuuksiin kuuluvat myös muun muassa musiikin tallennus ja Garmin Pay™ -lähimaksu. Voit synkronoida lempisoittolistasi suoraan kelloosi esimerkiksi Spotifyn, Amazon Musicin tai Deezerin kautta. Yhdistä vain langattomat kuulokkeet, ja olet valmis nauttimaan musiikista missä ja milloin tahansa.


Garmin vívoactive 5 ennakkotilattavissa nyt!

Garmin vívoactive® 5 on paljon muuta kuin perinteinen älykello. Se on tyylikäs, monipuolinen ja tehty tukemaan sinua joka askeleella. Olipa tavoitteenasi parantaa kuntoasi, seurata terveyttäsi tai vain pysyä yhteydessä maailmaan, tämä kello on loistava valinta ranteeseen. Uusi Garmin vívoactive® 5 -älykello on ennakkotilattavissa nyt – uutuudet toimitetaan lokauun alussa.

Tutustu myös uuteen Venu 3 ja 3S -mallistoon!