Uutisia urheilukellojen ystäville! Suunto on julkaissut juuri huippu-uutuuden, joka kantaa nimeä Suunto Race! Kello muistuttaa ulkonäöllisesti paljon keväällä julkaistua Vertical-mallia. Kellojen ulkonäössä ja ominaisuuksissa on kuitenkin eroja. Uusi Suunto Race on saanut kirkkaan ja suuren AMOLED-näytön. Tämän lisäksi kellon käyttöjärjestelmä on saanut uutta ilmettä, joka miellyttää varmasti kaikkia käyttäjiä teknologia-fanaatikoista urheilijoihin. Kellon 1,43” näyttö on tarkkuudeltaan 466x466 pikseliä ja kirkkaudeltaan 1000 nittia. Kirkkaus on samalla tasolla kuin esimerkiksi Garminin huomattavasti kalliimmissa malleissa. Tämän ansiosta kellon näyttöä on helppo lukea jopa suorassa auringonvalossa. Kelloa on saatavilla kahdessa eri runkomateriaalissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli sopii erinomaisesti arkikäyttöön. Titaanirunkoinen malli on teräksistä vielä jykevämpi, joten se ei arasta kolhuja ja iskuja.


Tavoitteellista urheilua

Tämä kello on suunniteltu etenkin tavoitteellisille urheilijoille, jotka haluavat seurata tarkkaa dataa suoritusten takana. Kello arvioi palautumisen tarkasti ja opastaa rasituksen ajoittamista oikeaan hetkeen. Näin voit saavuttaa maksimaalisen tuloksen kellosi avulla. Näyttöä voi ohjata kosketuksella, joka on kätevää paikalla oltaessa. Suoritusten aikana näytön ohjaaminen kosketuksella saattaa kuitenkin aiheuttaa harmaita hiuksia. Tästä syystä Suunto on tuonut Race-malliinsa digitaalisen kruunupainikkeen, jolla voit selata tilastoja nopeasti ja tarkasti liikkeellä oltaessa. Kestävyys on testattu sotilas-standardien mukaisesti, joten kovia pakkasia tai iskuja ei tarvitse pelätä. Sukellusta harrastavat ilahtuvat kuullessaan, että kellon kanssa voi sukeltaa aina 100 metriin asti.


Suunto Race All Black
Suunto
Suunto Race All Black
447,00 €


Loistava akunkesto

Virran riittäminen on tärkeä osa kellon käytännöllisyyttä. Suunto Racelle annetaan akunkestoa arkikäytössä 10 päivää ja urheillessa kaikkien GPS-signaalien kanssa 40 tuntia. Akunkesto on erinomaista luokkaa AMOLED-näytöllä varustetulle kellolle. Itseasiassa 10 päivää on erinomainen lukema jopa perinteisellä MIP-näytöllä varustetulle kellolle. On siis sanomattakin selvää, että Suunto Race on vahvoilla tässä tilastossa. Suunto Race ranteessa voit nyt urheilla entistäkin pidempään ilman huolta akun loppumisesta kesken suorituksen.


Terveellistä arkea

Terveyden ja kuntoilun seuraamisessa Suunto Race -urheilukello loistaa. Kello arvioi treenaamisen kuormitusta ja palautumista mittaamalla sykevaihteluita (HRV). Keinoälyllä varustettu Suunto Coach -ominaisuus antaa sinulle lisäpalautetta, joka motivoi saavuttamaan seuraavia rajapyykkejä. Treenaamisen tehokkuuden mittaaminen ei ole tälle urheilukellolle ongelma. Se sisältää nimittäin yli 95 erilaista urheilutilaa niin ulko- että sisätilan harrastuksiin. Voit persoinoida Suunto Racen näytön vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Harrastitpa pyöräilyä tai lenkkeilyä, voit saada käsityksen kaikista olennaisista tiedoista vain yhdellä vilkaisulla. Monipuolisten treeniominaisuuksien ja näyttävän muotoilun lisäksi kello on loistava arjen kumppani. Suunto Race -kelloon sopii laaja valikoima 22mm rannekkeita, joita löydät kattavasta valikoimastamme.

Musiikki ja ympäristön äänet samassa paketissa

Nyt voit kuunnella lempimusiikkiasi esimerkiksi lenkkeillessä, ilman epämukavia tai hiostavia nappikuulokkeita. Äänenlaatu on korkeatasoinen, ja kahden mikrofonin avulla toteutettu melunvaimennus on mahdollista kytkeä helposti päälle. Niin kutsutun open-ear-rakenteensa ansiosta Wingiä on mukava käyttää jopa pitkiäkin aikoja, ja käyttäjä kuulee ympäriltä kuuluvat äänet selvästi. Suunnon uutuusmalli tukeutuu leukaluuhun, joten korvakäytävät jäävät auki. Kuulokkeet ovat suunniteltu urheiluun, joten ne ovat erittäin kevyet ja mukavat jopa vaikeissakin olosuhteissa. Tämän kaiken lisäksi ne ovat veden- ja pölynkestävät.

Suunto Wing Black
Suunto
Suunto Wing Black
199,00 €

Suunto sovelluksesta lisäarvoa

Maailmanlaajuiset offline kartat ovat saatavilla Suunto sovelluksesta ilmaiseksi, joten urheilijat voivat näin ollen navigoida reitillä ilman painavaa älypuhelinta taskussa. Voit ladata sovelluksesta lisää urheilutiloja ja personoida esimerkiksi kellotaulua juuri haluamasi näköiseksi. Sovellus auttaa myös urheilusuoritusten analysoinnissa ja seuraamisessa. Voit tutkia kaikkia oleellisia tietoja suoraan älypuhelimestasi jos kello ei ole aina ranteessa.

Odotettu uutuus nyt tilattavissa!

Suunto Race on odotettu uutuus, jonka kirkas AMOLED-näyttö ja intuitiivinen käyttöjärjestelmä on erinomainen esimerkki miten voimme yhdistää teknologian ja suorituskyvyn yhteen laitteeseen. Suomalaisvalmistaja vetää kilpailijoitaan pidemmän korren tarjotessaan safiirilasilla ja metallirungolla varustettua urheilukelloa vajaan 450 euron hintapisteeseen. Suunto Wing -kuulokkeiden tuoma lisäarvo lenkkeilijöillä saattaa tehdä kellosta jättimenestyksen.


Tekniset tiedot:

  • Mitat: 49 x 49 x 13,6 mm
  • Paino: ruostumaton teräs (78g) ja titaaniversio (69g)
  • Kehän materiaali: titaani tai ruostumaton teräs
  • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polyamidi
  • Rannekkeen leveys: 22 mm
  • Rannekkeen materiaali: silikoni
  • Kellolasi: safiirilasi
  • Näytön koko: 1.43” (466 x 466 px)
  • Vesitiiveys: 100 metriin asti