Kokemuksia Suunto Vertical -urheilukellosta

Asiakkaat ovat pitäneet Suunto Vertical ja Vertical Solar -kelloista erittäin monesta syystä, eikä ihme. Suunto Vertical mallistossa yhdistyy tyylikäs suomalainen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, kuten safiirilasi, ruostumattoman teräs ja titaani. Mallisto tarjoaakin käyttäjilleen erittäin kestävän ja tyylikkään kumppanin kovempaankin menoon.

Yhtenä ylistettynä ominaisuutena on ollut kellojen erinomainen akunkesto, joka erottaa sen kilpailijoistaan. Akunkesto on näissä kelloissa on jo lähtökohtaisesti ensiluokkainen, mutta Solar ominaisuutensa avulla se yltää täysin uudelle tasolle. Tämä erinomainen akunkesto tekee Verticalista ihanteellisen kumppanin ulkoiluun ja seikkailuihin, jolloin kellon akunkesto laitetaan tosissaan koetukselle. Kellot tarjoavat myös monipuolisen valikoiman urheilutiloja, intuitiivisen navigoinnin, ja ympäristöystävällisyyttä korostavan valmistustavan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Alta löydät asiakkaidemme arvostelut ensin Suunto Vertical -kelloista ja sen alta kokemukset Vertical Solar -urheilukelloista.


Suunto Vertical -kellon kokemukset


Suunto Vertical Solar ja Vertical Titanium Solar -kellojen kokemukset.