Vuoden 2024 korutrendit – enemmän, isommin ja näyttävämmin vintagea ja grandpa corea

Nyt on aika jättää viime vuoden minimalistiset ketjut korurasiaan, sillä vuonna 2024 tehdään korutrendien suhteen täyskäännös. Tänä vuonna näemme mielenkiintoisen siirtymisen minimalistisista trendeistä kohti maksimalismia ja vintage-tyyliä. Koruja käytetään enemmän, isommin ja näyttävämmin – nyt yhdistellään rohkeammin eri materiaaleja ja kuoseja kuin ennen. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tämä merkitsee neljän keskeisen trendin kautta.
Korutrendit vuonna 2024: Vintage ja grandpa core

Kyllä, kuulit oikein. Muun muassa Pinterestin trendiraportti paljastaa, että vuonna 2024 trendaa ns. “Grandpa core”. Tämä tarkoittaa lyhyesti ja vapaasti suomennettuna “isoisä-tyyliä”. Grandpa core henkii retroa – tämä pätee myös korutrendeihin 2024! Nyt on aika kaivaa mummon korurasiasta vanhoja suosikkeja käyttöön!


Rintaneulat – yhdistä klassikko esimerkiksi korvakorujen kanssa

Vintagetyyliä ajatellessa ensimmäisenä mieleen tulee tottakai rintaneulat. Viime vuosina rintaneulat ovat ihastuttaneet usein vanhempien asusteena, mutta tänä vuonna tämä muuttuu. Rintaneulat ovat nyt hot, ja niitä yhdistellään rohkeasti esimerkiksi korvakorujen kanssa. Syy miksi rintaneulat ovat taas muodissa on selkeä: nyt halutaan koristaa asuja isommin, rohkeammin ja näkyvämmin.

Tässä muutama suosikki valikoimastamme:Sormuskellot ja kellokorut

Jo vuonna 2023 vintagekellot ovat koristaneet monen julkisen henkilön rannetta ja trendannut somessa. Nyt tähän on tulossa pieni muutos – yhä useammin kellot ovat muualla kuin ranteessa!

Vuonna 2024, kelloja nähdään esimerkiksi sormuksissa ja rannekoruissa. Rihannan viime vuonna säväyttänyt “watch choker” inspiroi yhä useampaa käyttämään kelloa monipuolisemmin.

Tässä muutama suosikki valikoimastamme:70-luku – väriä ja vintagea

Pinterest trendiraportin mukaan nyt haetaan aktiivisesti inspiraatiota esimerkiksi termeillä “chunky hoops” ja “sculptural jewelry”. 70-luvun henki elää vahvasti vuoden 2024 korumuodissa – värikkäät, suuret ja silmäänpistävät korut tuovat mieleen tämän dynaamisen aikakauden. Olipa kyseessä suuret korvakorut tai näyttävä kaulakoru, retrohenki on vahvasti läsnä.

Tässä muutama suosikkimme:Helmikorut ja pearlcore

Helmet ovat aina olleet klassikko. Kerran tätimäisenä asusteena mielletty helmikoru on kuitenkin viime aikoina saanut aivan uutta jalansijaa trendilistojen kärjessä. Tällä hetkellä helmet kiinnostavat niin vaatteissa kuin koruissa ja asusteissa. Koska vuosi 2024 henkii vintagetyyliä korujen ja asusteiden suhteen on luonnollista, että helmet kuuluvat suosituimpiin koruihin tänäkin vuonna. Isojen ja erikokoisten helmien käyttö samanaikaisesti ja yhdistäminen muihin materiaaleihin tuo perinteiseen helminauhaan modernia otetta.

Muutama suosittu tuote:Vuoden 2024 korutrendit heijastavat selkeää siirtymää pois minimalistisesta muotoilusta kohti suurempia, näkyvämpiä ja retro-henkisiä koruja. More is more – nyt on aika säväyttää koruilla ja olla rohkea.
Kaipaatko vielä inspiraatiota?

Keskisen Kellolta löydät laajan valikoiman koruja suosituimmilta brändeiltä. Tutustu uutuuksiin ja kuumimpiin tarjouksiin nyt!

Muutama suosittu tuote juuri nyt