Ögon Smart Case Large V2

SKU: 49107
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Ögon Smart Case Large V2 -korttikotelossa yhdistyy 6A kokoluokka sekä V2 version vedenpitävyys kestävällä metallilukolla. Viuhkatyylisen muotoilun ansiosta kortit, setelit ja kuitit ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Ögon Smart Case lompakko on kevyt, kompakti ja kestävä. Sen näppärän koon ansiosta se kulkee myös helposti mukana. Lompakko on RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelossa on 5 kpl korttitaskuja, joihin mahtuu noin 10 korttia, sekä kuitteja ja seteleitä. 6A -malliin mahtuu myös vanha suurempikokoinen ajokortti. Lompakon ulkomitat: 13 x 10 x 2 cm. Paino 90 g. Valmistettu pinnoitetusta anodisoidusta alumiinista. Kaiverrus veloituksetta kaikkiin muihin väreihin paitsi Sequoiaan ja Babmouhun. Näihin ei valitettavasti pysty kaivertamaan.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon klipsipuolen kannen alalaitaan esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 49107
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 20
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn V2L