Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla

d:Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla. Tässä lompakossa on matkalaukuista tuttu koodilukitus järjestelmä, jolla voit varmistaa että kukaan luvaton ei pääse käsiksi kortteihisi. Tämä korttikotelo on kevyt, kompakti, käytännöllinnen ja kestävä. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 7 korttia sekä paperirahaa. Kotelon ulkomitat 10,7 x 9,2 cm. Paksuusa 2,3cm. Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34108

;
79,95 €
Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla 4.00 1

Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla

Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla

Tuotekoodi: 34108

Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla 4 1

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

79,95 €

Tuotekuvaus

Ögon Designs Code Wallet lompakko lukolla. Tässä lompakossa on matkalaukuista tuttu koodilukitus järjestelmä, jolla voit varmistaa että kukaan luvaton ei pääse käsiksi kortteihisi. Tämä korttikotelo on kevyt, kompakti, käytännöllinnen ja kestävä. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 7 korttia sekä paperirahaa. Kotelon ulkomitat 10,7 x 9,2 cm. Paksuusa 2,3cm.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34108
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 20
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki