Ögon Designs Stockholm V2.0 korttikotelo

d:Ögon Designs Stockholm V2.0 -korttikotelo on kymmenen vuotta sitten lanseeratun Ögon -kotelon parannettu versio. Kotelossa on uusi tyylikkäämpi muotoilu sekä kestävä metallilukko. Kotelo on vesitiivis, joten se suojaa korttejasi ja seteleitäsi vedeltä ja lialta. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 10 korttia. Kotelon ulkomitat 10,9 x 7,6 cm x 21 mm ja paino 80 grammaa. Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 13783

;
44,10 €
Ögon Designs Stockholm V2.0 korttikotelo 4 69
-10%

Ögon Designs Stockholm V2.0 korttikotelo

Ögon Designs Stockholm V2.0 korttikotelo

Tuotekoodi: 13783

Ögon Designs Stockholm V2.0 korttikotelo 4 69

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €

44,10 €

Tuotekuvaus

Ögon Designs Stockholm V2.0 -korttikotelo on kymmenen vuotta sitten lanseeratun Ögon -kotelon parannettu versio. Kotelossa on uusi tyylikkäämpi muotoilu sekä kestävä metallilukko. Kotelo on vesitiivis, joten se suojaa korttejasi ja seteleitäsi vedeltä ja lialta. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 10 korttia. Kotelon ulkomitat 10,9 x 7,6 cm x 21 mm ja paino 80 grammaa.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 13783
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 20
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki