Zeppelin-kellot

41 tuotetta

Loading...
  1. Zeppelin Flatline Automatic 7366-5
    Zeppelin Zeppelin Flatline Automatic 7366-5
    Väliaikaisesti loppu
    499,00 €

41 tuotetta

Viehättävät ja ainutlaatuiset Zeppelin-kellot

Zeppelin -rannekellot ovat saaneet inspiraationsa saksalaisen Ferdinand Von Zeppelinin valmistamista ilmalaivoista, jotka olivat merkki vauraudesta ja luksuksesta 1900-luvun alussa. Kellot ovat esikuviensa tapaan mielenkiintoisia, ajattomia sekä elegantteja ajan näyttäjiä ja niistä huokuu aito muotoilu. Aina kun katsot Zeppelin -kelloa, se herättää innostusta ja viehätystä ilmailuun ja lentämiseen, kerta toisensa jälkeen!

Tänäkään päivänä zeppeliinillä lentäminen ei ole menettänyt viehätystään. Zeppeliinien mahtipontinen olemus jatkaa elämäänsä Zeppelin -rannekelloissa jotka tarjoavat loistavaa teknistä hienosäätöä ja ajatonta eleganssia!

Zeppelin -kellot ovat valmistettu Saksassa, saksalaisella työllä ja vähintään 50% käytetyistä materiaaleista ja osista ovat saksalaisvalmisteisia.

POINT TEC - yritys Zeppelin-kellojen takana

POINT TEC:n historia alkaa vuodesta 1987 kun yrityksen perustaja Wilhelm Birk alkoi valmistaa kelloja Ismaningissa, Saksassa.
Yksi heidän suurimpia ylpeyden aiheita ovat kokeneet kellosepät, jotka valmistavat perinteisesti rannekellot käsin laatumateriaaleista.
Toinen ylpeyden aihe on heille myönnetty MADE IN GERMANY -merkki, joka tarkoittaa sitä että kelloissa käytetty työ on täysin saksalaista sekä käytetyt osat ja materiaalit
ovat vähintään 50 prosenttisesti tuotettu Saksassa. Tämä takaa sen että POINT TEC:n valmistamat kellot ovat takuuvarmasti saksalaista laatutyötä!

Tänä päivänä POINT TEC valmistaa yli 150.000 kelloa vuosittain ja onkin yksi Saksan suurimmista rannekelloyrityksistä!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.