Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZKAEUB -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZKAEUB

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 308.90 €
Normaalihinta: 468.90 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 308.90 €

Ei varastossa

SKU: 54193

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZKAEUB -älykello

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZKAEUB on kokonaisvaltainen paketti, joka sopii loistavasti niin arkeen, juhlaan kuin urheiluunkin. Kattava valikoima huippuunsa viimeisteltyjä ominaisuuksia pakattuna tyylikkääseen kokonaisuuteen tekee Watch 5 -mallista äärimmäisen kykenevän kumppanin kenelle tahansa. Kello on varustettu erittäin luotettavalla ja tehokkaalla Exynos W920-prosessorilla, joten kellon käyttö on sujuvaa ja käyttöliittymä tuntuu ripeältä. 45 mm Samsung Galaxy Watch 5 -älykellot on varustettu erittäin tarkalla 1,36" tuumaisella AMOLED näytöllä, jota suojaa erittäin kestävä safiirilasi. Safiirilasike on 60% kestävämpi kuin aikaisemmin käytetyt materiaalit, tehden Watch 5 -sarjan kelloista erittäin kestäviä ja luotettavia.

Galaxy Watch 5 Pro on jatkaja suositulle Classic-mallistolle, mutta tuoden uuden ulkoasun ja parannellut ominaisuudet. Watch 5 Pro korvaa vanhan kierrettävän bezelin pois ja korvaa sen kiinteällä bezelillä, joka upeasti imitoi kierrettävää bezeliä haptisella värinällään. Tämä poistaa kellosta yhden liikkuvan osan ja mahdollistaa näin ollen kellolle jykevämmän kokonaisolemuksen. Watch 5 Pro -kellon runkomateriaali on myös vaihdettu perinteisesti alumiinista erittäin kovaan ja kevyeeseen titaaniin, tehden siitä huomattavasti miellyttävämmän ja kevyemmän kädessä.

Watch 5 -sarjan kellot on varustettu merkittävästi aikaisempia malleja suuremmalla akulla, joka kasvattaa kellon käyttöaikaa huomattavasti. Kasvaneiden akkukapasiteettien lisäksi kellojen latausteho on lähes kaksinkertaistunut, joka vaikuttaa merkittävästi kellojen jokapäiväiseen käyttöön niiden viettäessä enemmän aikaa ranteessa ja vähemmän latauksessa.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZKAEUB -älykello on varustettu pyöreällä, mustalla Armor-alumiinikehällä ja erittäin miellyttävällä ja taipuisalla fluoroelastomeerirannekkeella, joka soveltuu loistavasti elämän jokaiseen tilanteeseen. Samsung Galaxy Watch 5 -kellon näytön ilmettä on varsin helppo muokata ja vaihtaa laajasta valikoimasta valmiita designeja, jotta löydät juuri itsesi näköisen kellotaulun.

Watch 5 Pro tuo täysin uusia ominaisuuksia ranteeseesi. Watch 5 Pro on Samsungin kehittynein älykello ulkoilevalle ihmiselle. Route Target Workout -ominaisuus mahdollistaa käyttäjän hyödyntää ennalta suunnittelemiansa reittejä ja saada käännös käännökseltä ohjeistusta reitillä edetessään. Kello ohjeistaa käyttäjää halutessaan värinällä sekä ääniohjauksella. Kello myös mahdollistaa Track Back Route -ominaisuuden, jossa kello ohjeistaa käyttäjän takaisin tulemaansa reittiä pitkin

Googlen laajasta valikoimasta on helppo valita kelloosi ne sovellukset, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Kokonaisuuden viimeistelee erittäin pitkä akunkesto, arkea helpottamaan kellosta löytyvä Google Pay, jolla maksat ostoksesi kelloa vilauttamalla. Watch 5-kellot on myös helposti mahdollista liittää kätevästi kaikkiin muihin Samsung-laitteisiisi kuten kuulokkeisiin ja omaan puhelimesi.

Uudet Samsung älykellot

Samsung Galaxy Watch5 -kellot avaavat uusia treenimuotoja, ominaisuuksia ja kellotauluja. Samsung Health -sovelluksen näkymä ei ole koskaan ollut kattavampi ja tämä tekee Watch 5 -kellosta jo kokonaisvaltaisen kumppanin kaikkiin urheilutarpeisiisi, kuin koskaan ennen. Kello mittaa nyt reaaliajassa maksimaalista hapenottokykyä eli VO2max-arvoa. Kellon palautumista tukevat ohjelmat antavat arvokasta lisätietoa nestetasapainostasi, kuinka paljon nestettä on poistunut hikenä ja siten, kuinka paljon sinun tulisi juoda.  

Watch 5-kellon unen- ja palautumisen seuranta on jopa entistäkin tarkempaa. Watch 5 -kelloissa on toiminto, joka automaattisesti kytkee SmartThings-verkostoon kytketyn televisiosi pois päältä, kun kellon käyttäjä nukahtaa. Tämän kaiken lisäksi kello on saanut kasan uusia kellotauluja, joiden avulla yhdistät kellotaulun uusien rannekkeiden värimaailman kanssa.

Samsung Watch 5 on kokonaisvaltainen kumppani urheiluun

Samsung Galaxy Watch 5 on älykellona kokonaisvaltaisempi kuin suurin osa kilpailijoista, sen mitatessa paitsi veren happisaturaatiota, verenpainetta, unta, aktiivisuutta ja urheilusuoritustasi. Tämän kaiken lisäksi Watch 5 sisältää myös BIA-sensorin, joka mittaa kehonkoostumusta, verenpainetta ja EKG:n. Nämä tekijät tekevät Watch 5 kellosta yhden kattavimmista markkinoilla olevista älykelloista, sillä tähän saakka mikään älykello ei ole kyennyt tarjoamaan kaikkia yksityiskohtia terveydentilasta, ja usein älykellon tueksi on otettava muita terveydellisiä laitteita ja analyysejä kokonaiskuvan saamiseksi ja edistymisen mittaamiseksi. Kehonkoostumusmittaus on työkalu, joka soveltuu kaikille painonhallinnasta ja kehonkoostumuksestaan kiinnostuneille, ja mittauksen avulla on helppo selvittää oma lähtötilanne sekä seurata omaa edistymistä entistä tarkemmin. 

EKG ja verenpainemittaus (Samsung Health Monitor)*

EKG ja verenpainemittaus* vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 7.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch4, Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch 5 Pro

Watch 5:n BIA-sensori kertoo sinulle helpolla luvulla kehon rasvaprosentin, lihasmassan määrän, kehon nestepitoisuuden, perusaineenvaihduntaluvun (BMR) ja painoindeksin, ja mittauksen avulla on helppo nähdä, kuinka oma aktiivisuus näkyy esimerkiksi lihasmassan lisääntymisenä. Mittaus on helppo tehdä suoraan ranteesta kahden sormen painalluksella, ja sen avulla näet, miten aktiivisuutesi on vaikuttanut kehosi koostumukseen ja miten mahdollisesti voit kehittää omaa aktiivisuuttasi ja päästä haluamiisi tuloksiin. 

Tehokasta unenmittausta

Watch 5 sisältää lisäksi myös parannellun unianalyysin, joka mittaa kattavan määrän dataa yön ajalta unen eri vaiheista. Parannettujen mittausvaihtoehtojen ansiosta kellon avulla voi seurata useita unenlaatuun vaikuttavia tekijöitä ja voit esimerkiksi seurata unen aikaista kuorsaamistasi. National Sleep Foundationin avulla saat vinkit parempaan uneen. 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Google Pay
 • Google Maps
 • yli 90 erilaista treenisovellusta
 • Erittäin nopea ja helppo Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä
 • EKG*, verenpaine, unianalyysi ja stressinmittaus
 • Kehonkoostumusmittaus
 • Hengitysharjoitukset
 • 16 Gt:n tallennustilaa
 • GPS ja kompassi 
 • Räätälöitävissä suosikkisovelluksillasi

Tekniset tiedot:

 • 1,36” tuuman (450x450) AMOLED näyttö
 • koko: 44,4 x 43,3 x 9,8 mm 
 • Mustanvärinen titaanirunko
 • Akku: 590mh (langaton lataus)
 • Akun kesto normaalissa käytössä n. 80 h
 • Safiirilasi + 3D takalasi
 • Muisti: 1,5 Gt + 16 Gt 
 • Musta Ridge Sport -fluoroelastomeeriranneke, leveys 20 mm 
 • Vedenkestävä ja pölytiivis, ja täyttää Yhdysvaltain puolustusvoimien standardin mukaiset lämpötilan-, tärinän- ja iskunkestävyyteen liittyvät vaatimukset (MIL-STD-810G)
 • Mikrofoni ja kautin
 • Google Maps
 • Liitännät: BT 5.2 / Wi-Fi 2.4GHz & 5GHz / GPS / NFC / 4G-versio saatavilla 
 • Kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, barometri, sykemittaus, BIA, ECG, kompassi
 • Vedenkestävyys: 5ATM/ IP68

Yhteensopiva ainoastaan Android-laitteiden kanssa, ei iOS

SKU 54193
Brändi Samsung
Rungon leveys 45 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 140 - 215 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn SM-R920NZKAEUB