Suunto Spartan Sport Wrist HR

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Brändi

7 tuotetta

7 tuotetta

Suunto Spartan Sport Wrist HR -sykemittari on Suunnon kevään 2017 uutuus, jossa on markkinoiden tarkin ranteesta sykkeen mittaava optinen anturi.

Suunto Spartan Wrist HR pitää sisällään kaikki suositun Spartan Sport -sykemittarisarjan ominaisuudet. Tärkeimpänä uutena ominaisuutena on sykkeen mittaus ranteesta. Tähän Suunto ei käytä mitä tahansa teknologiaa, vaan alan johtavaa teknologiaa Valencell nimiseltä yritykseltä. Valencell tunnetaan äärimmäisen laadukkaista biometrisistä sensoreistaan, ja heillä on tällä hetkellä rannesykemittauksen vakain teknologia, jolla saa parhaat tulokset. Suunto tietää, ettei ranteesta voi mitata tällä hetkellä yhtä tarkkaa sykettä kuin perinteisellä sykevyöllä, joten Spartan Sport Wrist HR -tukee myös tavallista sykevyötä.

Suunto ja sykkeen mittaus ranteesta

Suunto tunnetaan kauttaa maailman premium-sykemittareiden valmistajana. Moni on ihmetellyt miksei Suunto tuonut markkinoille ranteesta mittaavaa sykemittaria heti ensimmäisten joukossa? Tähän on yksinkertainen vastaus: Suunnon mielestä rannesykkeenmittausteknologia ei ollut vielä riittävän hyvällä tasolla. Vielä tänäkään päivänä rannesykemittarit eivät pysty mittaamaan sykettä yhtä tarkasti kuin perinteinen sykevyö, ja on hyvin todennäköistä ettei tämä ole mahdollista vielä vuosiin. Nyt rannesykemittarit pystyvät kuitenkin jo hyviin tuloksiin varsinkin tasaisella sykkeellä harjoiteltaessa, joten oli hyvä aika Suunnolle julkaista ensimmäinen versio. Kuten arvata saattaa, Suunto halusi sykemittareihinsa parhaan mahdollisen teknologian, ja tämä on kiistattomasti Yhdysvaltalaisen Valencell nimisen yrityksen PerformTek-mittaustekniikka. Suunto ja Valencell loivat Spartan Sport Wrist HR -mallista markkinoiden tarkimman rannesykemittarin.

Sport Wrist HR - Sykemittari kaikkeen urheiluun

Spartan Sport Wrist HR on hinta-laatu-suhteeltaan loistava sykemittari kaikentasoisille urheilijoille. Uuden rannemittauksen lisäksi se pitää sisällään samat ominaisuudet kuin aikaisemmin julkaistu Spartan Sport. Tärkeintä Suunnon uuden sukupolven Spartan-laitteissa on se, että ne kehittyvät jatkuvasti. Laitteissa on päivitettävä käyttöjärjestelmä, jota on helppo päivittää omalta tietokoneelta aina kun uusia päivityksiä tulee saataville.

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

Suunto Spartan -tuotesarjan uusi GPS-multisport-kello Spartan Sport Wrist HR Baro hyödyntää Suunnon FusedAlti™-tekniikkaa. Tekniikka käyttää apunaan GPS- ja ilmanpainetietoja määrittäessään tarkat korkeustiedot. Ilmanpaineanturin ansiosta korkeuslukemien mittaustulokset ovat jatkossa siis entistäkin tarkempia. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetuista Sport Wrist HR Baro -kelloista löytyy tuttuun tapaan rannesykemittaus. Alansa huipun, Valencellin, kehittämä rannesykemittausteknologia pitää huolen, että sykkeen mittaaminen on tarkkaa. Suunto Sport Wrist HR Baro -sarjaa on saatavilla kaksi eri mallia: Amber ja Stealth. Stealth-malli nojaa tyylikkääseen mustaan rannekkeeseen, kun taas kellertävä ja kuvioitu silikoniranneke tekee Amberista hivenen rohkeamman valinnan. Suunto Spartan Wrist HR Baro on ennen kaikkea tyylikäs urheilukello, joka kestää kovaa käyttöä niin ulkoilu- ja kuntoiluaktiviteeteissakin. Eikä kello anna pimeän tulon ikinä yllättää sinua, sillä näet kellostasi helposti sekä auringon nousu- että laskuajan. Lisäksi saat äkillisesti muuttuvasta ilmanpaineesta varoituksen - myrsky on lähestymässä.

payments-logo
2020 All rights reserved.