Suunto Spartan

14 tuotetta

Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
44,10 €
Muut
Väliaikaisesti loppu
9,90 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
50,00 €
45,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
50,00 €
45,00 €

Suunto Spartan korvaa Ambit3-malliston

Syksyksi 2016 julkaistu Suunto Spartan on Suunnon lippulaivamallisto, joka korvaa menestyksekkään Ambit-malliston. Malliston sykemittarit ja rannetietokoneet tulevat pitämään sisällään kaikki Ambit3-mallistosta tunnetut ominaisuudet, ja lisäksi laajan kirjon uusia ominaisuuksia. Suunto Spartan tulee olemaan markkinoiden edistyksellisin sykemittarimallisto. Parasta Suunto Spartan -sykemittareissa on niiden uusi ulkonäkö. Laitteet ovat todelle tyylikkäitä, ja tarkasti viimeisteltyjä. Niissä kaikissa on laadukas värillinen kosketusnäyttö, joka tuo aivan uuden ulottuvuuden Suunnon sykemittareiden ulkonäköön. Spartan sykemittarit ovat sirompia kuin edeltäjänsä, jolloin ne sopivat paremmin myös jokapäiväiseen käyttöön.

Spartan-tuoteperheet

Spartan-tuotesarja jakaantuu neljään alatuotesarjaan, josta Suunto Spartan Ultra julkaistiin ensimmäisenä 7.6.2016. Se on sykemittari kaikilla herkuilla, ja sen alle kuuluu neljä väritykseltään erilaista tuottetta, joista kahdessa on titaanista valmistettu, ja kahdessa teräksestä valmistettu aikakehä. Kaikista tuotepakkauksista on saatavilla sykevyöllinen ja sykevyötön versio. Ultra-sykemittarit ovat hieman suurempia, kuin muut Spartan-tuotesarjat, koska niiden sisällä on isompi akku sekä barometri.

Suunto Spartan Sport on hieman Ultraa pienempi, ja ominasuuksiltaan riisutumpi malli. Sport-sykemittareissa ei ole barometriä, ja niiden akut ovat pienempiä. Barometria vaativia ominaisuuksia lukuunottamatta Ultra ja Sport -tuoteperheissä on samat harjoitusominaisuudet. Tuoteperheeseen kuuluu neljä eriväristä rannetietokonetta, joista kaikista on sykevyölliset ja sykevyöttömät pakkaukset. Sport-mallistossa on myös pirteä vaaleanpunainen väri, joka on erityisesti suunnattu naisille. Lisäksi saatavilla on musta, sininen ja valkoinen malli, joissa kaikkissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu aikakehä. Sporteissa ei ole safiirilasia, vaan niiden värillistä kosketusnäyttöä suojaa laadukas mineraalilasi. Mallisto lanseerattiin 6.7, ja kauppojen hyllyille tuotteet saapuivat 16.9.2016. Rannesykemittauksella varustetun Suunto Spartan Sport Wrist HR -tuoteperheen näet klikkaamalla tästä. 

Kesäkuussa 2018 Suunto julkaisi uuden Suunto 9-Baro sykemittarin, jossa on mm. entistäkin parempi akunkesto ja tarkempi GPS-seuranta.

Laatua, johon voit luottaa

Spartan-tuotteiden valmistamiseen on valittu ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Aikakehät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai titaanista, rannekkeet kestävästä silikoonista, kuoret kevyestä mutta kestävästä lasikuidulla vahvistetusta polyamidista ja napit sekä rannekkeiden soljet ruostumattomasta teräksestä. Loistavat materiaalit ja tarkka suunnittelu mahdollistavat sen, että Spartan-rannetietokoneet ovat vesitiiviitä 100 metriin saakka. Koko malliston sydän on erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu värillinen kosketusnäyttö. Suunto takaa, että tästä näytöstä näkee myös suorassa auringonvalossa.