Aino Hopeiset aterimet 6kpl

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Aino hopeinen aterinsarjan on valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl Aino ruokahaarrukkaa ja 6kpl Aino ruokaveitseä. Haarukan pituus on 17,8cm ja veitsen pituus 21,5cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30206

;
1 299,00 €
-30%

Aino Hopeiset aterimet 6kpl

Aino Hopeiset aterimet 6kpl

Tuotekoodi: 30206

Aino Hopeiset aterimet 6kpl 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 860,00 €

1 299,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Aino hopeinen aterinsarjan on valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl Aino ruokahaarrukkaa ja 6kpl Aino ruokaveitseä. Haarukan pituus on 17,8cm ja veitsen pituus 21,5cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30206
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 15

Pieni hetki