Aino Hopeiset leivoshaarukat 6kpl 351-114

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan leivoshaarukat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl leivoshaarukkaa. Yhden leivoshaarukan pituus on 17.8cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30204

;
529,20 €
-30%

Aino Hopeiset leivoshaarukat 6kpl 351-114

Aino Hopeiset leivoshaarukat 6kpl 351-114

Tuotekoodi: 30204

Aino Hopeiset leivoshaarukat 6kpl 351-114 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

756,00 €

529,20 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan leivoshaarukat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl leivoshaarukkaa. Yhden leivoshaarukan pituus on 17.8cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30204
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 15

Pieni hetki