Aino Hopeiset kahvilusikat 6kpl 561-214

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl kahvilusikkaa. Yhden kahvilusikan pituus on 12cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30205

;
239,40 €
-30%

Aino Hopeiset kahvilusikat 6kpl 561-214

Aino Hopeiset kahvilusikat 6kpl 561-214

Tuotekoodi: 30205

Aino Hopeiset kahvilusikat 6kpl 561-214 0 0

Väliaikaisesti loppu

342,00 €

239,40 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl kahvilusikkaa. Yhden kahvilusikan pituus on 12cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30205
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 15

Pieni hetki