Diesel Boltdown Chronograph DZ7415

d:Diesel Boltdown Chronograph DZ7415 -rannekellon kehä on nimensä mukaisesti pultattu kiinni kellotauluun. Tämä kello edustaa Boltdown-sarjan hillitympää osastoa, säilyttäen kuitenkin mallistolle tyypillisen voimakkaan ja itsevarman ulkomuodon. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke aidosta nahasta. Luminoituvin viisarein varustetusta kellotaulusta voit lukea yhtäaikaisesti sekä päivämäärän, kolmen eri aikavyöhykkeen ajan että sekuntikellon osoittamat lukemat. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 56 mm (runko) ja 26 mm (ranneke kiinnityskohdasta). Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33111

;
299,25 €
-25%

Diesel Boltdown Chronograph DZ7415

Diesel Boltdown Chronograph DZ7415

Tuotekoodi: 33111

Diesel Boltdown Chronograph DZ7415 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

399,00 €

299,25 €

Tuotekuvaus

Diesel Boltdown Chronograph DZ7415 -rannekellon kehä on nimensä mukaisesti pultattu kiinni kellotauluun. Tämä kello edustaa Boltdown-sarjan hillitympää osastoa, säilyttäen kuitenkin mallistolle tyypillisen voimakkaan ja itsevarman ulkomuodon. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke aidosta nahasta. Luminoituvin viisarein varustetusta kellotaulusta voit lukea yhtäaikaisesti sekä päivämäärän, kolmen eri aikavyöhykkeen ajan että sekuntikellon osoittamat lukemat. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 56 mm (runko) ja 26 mm (ranneke kiinnityskohdasta).

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33111
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 165 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 56 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7415

Pieni hetki