Diesel Boltdown Chronograph DZ7418

d:Diesel Boltdown Chronograph DZ7418 -rannekellon kehä on nimensä mukaisesti pultattu kiinni kellotauluun. Kullanvärinen kehä onkin suorastaan rikollisen näköinen, eikä aggressiivinen musta väritys kellon muissa osissa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Massiivisesta kellotaulusta voit lukea yhtäaikaisesti sekä päivämäärän, kolmen eri aikavyöhykkeen ajan että sekuntikellon osoittamat lukemat. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä teräksestä valmistetulla tuotteella ovat 56 mm (runko) ja 26 mm (ranneke kiinnityskohdasta). Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33114

;
366,75 €
-25%

Diesel Boltdown Chronograph DZ7418

Diesel Boltdown Chronograph DZ7418

Tuotekoodi: 33114

Diesel Boltdown Chronograph DZ7418 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

489,00 €

366,75 €

Tuotekuvaus

Diesel Boltdown Chronograph DZ7418 -rannekellon kehä on nimensä mukaisesti pultattu kiinni kellotauluun. Kullanvärinen kehä onkin suorastaan rikollisen näköinen, eikä aggressiivinen musta väritys kellon muissa osissa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Massiivisesta kellotaulusta voit lukea yhtäaikaisesti sekä päivämäärän, kolmen eri aikavyöhykkeen ajan että sekuntikellon osoittamat lukemat. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä teräksestä valmistetulla tuotteella ovat 56 mm (runko) ja 26 mm (ranneke kiinnityskohdasta).

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33114
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 165 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 56 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7418

Pieni hetki