Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485

d:Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485 -rannekellon musta ranneke ja kullanvärinen kellotaulu luovat säväyttävän kontrastin, joka pistää silmään rohkeana ja itsevarmana. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 52 mm runko ja 26 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävätkin vettä aina 100 m asti. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32829

;
263,00 €
Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485 5 1
    • Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485

Tuotekoodi: 32829

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

329,00 €

263,00 €

Tuotekuvaus

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4485 -rannekellon musta ranneke ja kullanvärinen kellotaulu luovat säväyttävän kontrastin, joka pistää silmään rohkeana ja itsevarmana. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 52 mm runko ja 26 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävätkin vettä aina 100 m asti. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32829
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4485

Pieni hetki