Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487

d:Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487 -rannekello on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, painikkeissa ja viisareissa. 26 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Käteviä lisäominaisuuksia tässä mallissa ovat päivyri ja sekuntikello. Kellon runko on halkaisijaltaan 54 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32830

;
206,25 €
-25%

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487

Tuotekoodi: 32830

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

275,00 €

206,25 €

Tuotekuvaus

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4487 -rannekello on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, painikkeissa ja viisareissa. 26 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Käteviä lisäominaisuuksia tässä mallissa ovat päivyri ja sekuntikello. Kellon runko on halkaisijaltaan 54 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32830
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 160 - 220 mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 54 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4487

Pieni hetki