Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495

d:Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä oliivinvihreä kellotaulu ja leveä nahkaranneke suorastaan uhkuvat testosteronia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan vakuuttaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 52 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestääkin vettä aina 100 m asti. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33109

;
179,00 €
-40%

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495

Tuotekoodi: 33109

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

299,00 €

179,00 €

Tuotekuvaus

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4495 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä oliivinvihreä kellotaulu ja leveä nahkaranneke suorastaan uhkuvat testosteronia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan vakuuttaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 52 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestääkin vettä aina 100 m asti. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33109
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 165 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4495

Pieni hetki