Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496

d:Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä ruskeanharmaa kellotaulu ja mattamusta teräsrunko suorastaan uhkuvat testosteronia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan vakuuttaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan. Kookas 52 mm runko kestää vettä aina 100 m asti ja leveä 26 mm silikoniranneke tekee päivittäisestä käytöstä erittäin miellyttävää. Sekuntikello ja päivyri ovat nekin näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33224

;
224,25 €
-25%

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496

Tuotekoodi: 33224

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

299,00 €

224,25 €

Tuotekuvaus

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4496 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä ruskeanharmaa kellotaulu ja mattamusta teräsrunko suorastaan uhkuvat testosteronia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan vakuuttaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan. Kookas 52 mm runko kestää vettä aina 100 m asti ja leveä 26 mm silikoniranneke tekee päivittäisestä käytöstä erittäin miellyttävää. Sekuntikello ja päivyri ovat nekin näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33224
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 160 - 220 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4496

Pieni hetki