Diesel Rasp Chronograph DZ4488

d:Diesel Rasp Chronograph DZ4488 -rannekellon musta kellotaulu ja kullanvärinen ranneke luovat säväyttävän kontrastin, joka pistää silmään rohkeana ja itsevarmana. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 51 mm runko ja 26 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sekuntikello, päivyri ja pyöritettävä kehä ovat myös näppäriä lisiä kellon työkalupakkiin. Kullanvärisessä takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32831

;
299,00 €
    • Diesel Rasp Chronograph DZ4488 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Rasp Chronograph DZ4488

Diesel Rasp Chronograph DZ4488

Tuotekoodi: 32831

Diesel Rasp Chronograph DZ4488 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

299,00 €

Tuotekuvaus

Diesel Rasp Chronograph DZ4488 -rannekellon musta kellotaulu ja kullanvärinen ranneke luovat säväyttävän kontrastin, joka pistää silmään rohkeana ja itsevarmana. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 51 mm runko ja 26 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sekuntikello, päivyri ja pyöritettävä kehä ovat myös näppäriä lisiä kellon työkalupakkiin. Kullanvärisessä takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32831
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 51 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4488

Pieni hetki