Diesel Tumbler Chronograph DZ4492

d:Näyttävän kullanvärinen Diesel Tumbler Chronograph DZ4492 on sporttinen rannekello vauhdikkaaseen elämäntyyliin. 48 mm leveä ja 14 mm paksu teräsrunko on miehekkään tukeva ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Rannekkeella leveyttä on 26 mm. Harmaan sävyihin verhoillusta kellotaulusta löytyy persoonallisen muotoilun omaava sekuntikello sekä sen alapuolelle sijoitettu päivyri. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32834

;
329,00 €
    • Diesel Tumbler Chronograph DZ4492 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Tumbler Chronograph DZ4492

Diesel Tumbler Chronograph DZ4492

Tuotekoodi: 32834

Diesel Tumbler Chronograph DZ4492 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

329,00 €

Tuotekuvaus

Näyttävän kullanvärinen Diesel Tumbler Chronograph DZ4492 on sporttinen rannekello vauhdikkaaseen elämäntyyliin. 48 mm leveä ja 14 mm paksu teräsrunko on miehekkään tukeva ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Rannekkeella leveyttä on 26 mm. Harmaan sävyihin verhoillusta kellotaulusta löytyy persoonallisen muotoilun omaava sekuntikello sekä sen alapuolelle sijoitettu päivyri.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32834
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4492

Pieni hetki