Fitbit Surge Tangerine

Sku: 21930

219,00 €

Fitbit Surge Tangerine

Lisää kuvia

Fitbit Surge Tangerine

Tuotekoodi: 21930

Fitbit Surge Tangerine 0 0

Loppu varastosta

Special Price 219,00 €

Hinta: 259,00 €

Tuotekuvaus

Fitbit Surge Tangerine älykello on kaikki mitä rannelaitteeltasi voit toivoa. Siinä on GPS seuranta, kosketusnäyttö, sykkeenmittaus ranteesta, aktiivisuuden seuranta, pitkä akunkesto, mobiilinotifikaatiot, musiikinhallinta, unenseuranta, värinähälytys sekä langaton synkronoiti tietokoneisiin ja älypuhelimiin. Fitbit Surge Black älykelloa on saatavilla kahta kokoa S (ranteen ympärys 14-16cm) ja L (ranteen ympärys 16-19cm).

Fitbit Surge Tangerine älykellossa on GPS seuranta. Laitteesta näet joustun ajan, matkan, tahdin ja nousustatistiikan kätevästi. Näet jopa väliajat reaaliaikaisesti. Voit selata treeni yhteenvetoja ja katsella kulkemaasi reittä treenin jälkeen. Rannelaite käyttää Fitbitin omaa PurePulse sykkeenmittaus teknologiaa, joka mittaa sykkeen ranteesta. PurePulse teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä. Voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit käyttää yksinkertaistettuja sykerajoja, jotta saat treenauksesta enemmän irti. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi. Laite on rakennettu kahdeksan sensorin teknologian varaan ja laiteluokan paras akunkesto takaa sen, että aktiivisuuden seuranta pelaa kokoajan. Laite tallentaa reaaliaikaista tietoa askelista, kuljetusta matkasta, sykkeestä, aktiivisista minuuteista, poltetuista kaloreista ja monesta muusta aktiivisuuden osatekijästä, jotta pysyt ajantasalla aktiivisuudestasi ja sen kehityksestä. Fitbit Surge laitteessa on monilajitoiminnot, joiden avulla sat tarkimmat tiedot kulloisenkin urheilusuorituksen aikana. SmartTrack ominaisuuden avulla aktiivisuusranneke tunnistaa, kun alat suorittaa urheilusuoritusta. Se tallentaa tiedot urheilusuorituksia ilman napin painallusta. Laitteesa on edistyneet älykello toiminnot. Saat tektiviesti ja puheluilmoitukset suoraan älykelloosi. Voit myös hallita puhelimesi musiikkia rannelaitteen kautta. Laite ei myöskään ainostaan seuraa aktiivisuuttasi päivällä vaan seuraa myös untasi yöllä. Se mittaa unesi pituutta ja laatua ja synkronoi ne langattomasti tietokoneellesi ja älypuhelimeesi tarkempaa tarkastelua varten. Voit lisäksi asettaa hiljaisen värinä hälytyksen mukavempaa heräämistä varten.

Fitbit Surge Tangerine toimii parhaiten yhdessä Fitbit App -sovelluksen kanssa. Fittbit App -sovellus on saatavilla yli 200 mobiili laitteeseen Android, iOS ja Windows käyttöjärjestelmiin. Voit tarkistaa yhteensopivuuden täältä. Sovelluksen avulla voit seurata edistymistäsi kohti päivittäisiä tavoitteitasi ja näet pitkän aikavälin edistymisesi. Fitbit laitteet tallentavat unitietojasi ja sovelluksen avulla voit seurata sitä, kuinka hyvin olet nukkunut ja unitrendejäsi. Jos sinulla on useita Fitbit laitteita voit yhdistää ne samaan sovellukseen. Fitbit laitteesi tallentaa treenisi ja voit sen jälkeen tarkastella niitä sovelluksen kautta. Sovellus näyttää statistiikkaa treeneistä, treenejen vaikutsta päivittäiseen aktiivisuuteesi sekä sitä, kuinka olet kehittynyt pitkällä aikavälillä. Fitbit app -sovelluksen avulla voit myös seurata painoasi sekä ravinto tietoja. Voit syöttää painotietosi sovellukseen tai käyttää Fitbit Aria älyvaakaa , joka päivittää painotietosi sovellukseen langattomasti. Tämän jälkeen voit seurata painon kehittymistä kätevästi sovelluksesta. Voit tallentaa tiedot jokaisesta joumastasi juomasta sovellukseen ja täten seurata sitä, että saatko tarpeeksi nesteytystä päivän aikana. Voit myös syöttää sovellukseen syömäsi ruuan kalorit tai kaloriarviot, joiden avulla voit seurata kerääntyviä kaloreita ja saat ravintotietoa. Voit asettaa paino ja kalori tavoitteita, joiden toteutimista seuraat kätevästi sovelluksesta. Voit myös käyttää sovellusta tietokoneen kautta jolloin saat tiedot laajemmalle näytölle.

  • Fitbit Surge Tangerine älykelloa on saatavilla kahta kokoa S (ranteen ympärys 14-16cm) ja L (ranteen ympärys 16-19cm).
  • Mukana paketissa toimitetaan latauskaapeli sekä langaton synkronointimokkula.
  • Laite toimii Lithium-Polymeeri akulla ja akun kesto on maksimissaan 7 päivää. Latausaika akulla 1-2 tuntia. GPS tilassa akun kestä max 10 tuntia.
  • Laitteessa on monia eri sensoreita ja komponentteja: GPS-sensori, 3 akselinen kiihtyvyyssensori, 3 akselinen gyroskooppi, digitaalinen kompassi, optinen sykesensori, altimetri, ympäröivän valon tunnistin sekä värinämoottori.
  • Näyttönä laitteessa on selkeä mustavalkoinen LCD kosketusnäyttö taustavalolla.
  • Laite muistaa 7 päivän liikedatan minuutti minuutilta sekä 30 viimeisen päivän kokoomatiedot. Laite mittaa sykettä sekunnin välein harjoituksien aikan sekä 5 sekunnin välein muulloin.
  • Laite toimii -25 - +45 celsiuksen lämpötilavälillä sekä 9144 metrin maxsimikorkeuteen asti. Laite on roiskevesitiivis eli se ei kestä uimista.
  • Laite käyttää bluetooth 4 teknologiaa puhelimen kanssa synkronointiin. Tietokonesynkronointia varten on tietokoneessa oltava usb-portti. Synkronointietäisyys max 6 metriä. Synkronointi vaatii lisäksi internet yhteyden.
  • Fitbit laitteille myönnetään 2 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21930
Brändi Fitbit
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita