Garmin Approach S60 premium golfkello

Sku: 25680

599,00 €

Garmin Approach S60 premium golfkello

Lisää kuvia

Garmin Approach S60 premium golfkello

Tuotekoodi: 25680

Garmin Approach S60 premium golfkello 0 0

Loppu varastosta

599,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Approach S60 premium golfkello on jokaisen golffarin unelma. Premium mallissa on tyylikäs musta keraaminen kehys ja musta nahkaranneke. Monipuolinen Golf rannetietokone, joka on todella tyylikäs niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Garmin Approach S60 Premium laitteesta on rakennettu todella helppokäyttöinen. Sen helppokäyttöiset ominaisuudet, kuten automaattinen siirto reiältä ja automaattinen kentän tunnistus takaavat mukavan pelikokemuksen. 1,2 tuuman selkeä värillinen kosketusnäyttö, jossa on kehittynyt käyttöjärjestelmä auttaa sinua pelisi kehittämisessä. Approach S60 laitte tunnistaa väylän lyönnit kehittyneen anturitekniikan ja autoshot pelianalyysitoiminnon avulla. Se tallentaa löyntipaikat ja matkat pelin analysoinnin tueksi. 

Garmin Approach S60 premium golfkello sisältää 40 000 esiladattua golf kenttää ja yhdistäessäsi S60 laitteen Garmin Connect -palveluun saat aina uusimmat kenttäpäivitykset. Saat kätevästi tarkat etäisyydet kaikkiin kentän sijainteihin. Lisäksi laite näyttää kätevän Plays like -etäisyyden, joka ottaa huomioon kentän korkeuserot ja helpottaa löyntejä ylä- ja alamäkeen. Voit tarkistaa etäisyyden mihin tahansa kentän pisteeseen kätevästi karttaa koskettamalla. Edistyksellisessä viheriö näkymässä voit asettaa lipun päivän sijaintiin ja näet viheriön todellisen suunnan riippumatta paikastasi kentällä.

Garmin Approach S60 premium golfkello toimii yhteen Garmin Golf -sovelluksen kanssa, jossa voit kilpailla kavereitasi ja muita golfareita vastaan. Kullakin kentällä on oma viikoittainen sijoitustaulukko johon jokainen voi osallistua. Voit synkronoida S60 laitteen yhteensopivaan älypuhelimeen. Tämän avulla saat kätevästi älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi. Saat ilmoitukset tekstiviesteistä, puheluista ja sähköposteista.

Garmin Approach S60 premium golfkello sisältää tärkeiden golf toimintojen lisäksi paljon muitakin hyödyllisä toimintoja. Voit yhdistää sykevyön laitteeseen ja laite tarjoaa valmiina lajiprofiilit esimerkikisi pyöräilyä, uintia ja jouksua varten. Approach S60 mittaa myös aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden. Se mittaa kaloreita, askeleita ja näyttää päivittäisen aktiivisuustavoitteesi täyttymisen.

Pakkauksessa:

  • Approach S60 Premium golfkello mustalla nahkarannekkeella
  • lataus-/datakaapeli
  • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25680
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita