Garmin Forerunner 920XT HRM White/Red Sykemittari

Sku: 16050

399,00 €

Garmin Forerunner 920XT HRM White/Red Sykemittari

Lisää kuvia

Garmin Forerunner 920XT HRM White/Red Sykemittari

Tuotekoodi: 16050

Garmin Forerunner 920XT HRM White/Red Sykemittari 0 0

Loppu varastosta

Special Price 399,00 €

Hinta: 549,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Forerunner 920XT HRM White/Red sykemittari on Garminin huippu-uutuus. Se on koko Forerunner kuntoilurannetietokoneiden lippulaiva, joka on ominaisuuksiltaan vailla vertaa. Paketti sisältää Forerunner 920XT White/Red sykemittarin, Garminin HRM-Run sykevyön, pikaohjeen ja lataus- ja datatelakan. Se on yksi parhaista tuotepakkauksista, mitä markkinoilta löytyy monilajiurheilua, kuten thriathlonia harrastaville. Garmin Forerunner 920XT on sulavalinjainen rannelaite, jonka mukavan tuntuinen ranneke tekee siitä miellyttävän ranteeseen. Tämän lisäksi siinä on iso ja helppolukuinen näyttö. Laite toimii loistavasti juostessa, uidessa tai pyöräiltäessä. Ja oikeastaan kaikissa muissakin urheilulajeissa! Laitteen akun kesto on enintään 24 tuntia täysillä ominaisuuksilla. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu, ja se toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotepakkauksen täydellinen nimi on Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen HRM-Run sykevyöllä 010-01174-31.

Laitteessa on sisäänrakennettu tuki GPS- ja GLONASS -paikannuksille, jotka yhdessä mahdollistavat äärimmäisen tarkan paikantamisen.

Uinti:

Forerunner 920XT sopii hyvin uimiseen. Laitetta voi käyttää märkäpuvun kanssa ja se tallentaa useita tietoja uimiseen liittyen. Laita tallentaa uidun matkan, vetojen määrän, tahdin ja swolf -pisteet. Laitteessa on harjoitustenkirjaustoiminto, jonka avulla kirjaat harjoitukset altaalla ja lisäksi 2 lepoajastinta. Aika- ja matkahälytykset varmistavat, että pysyt tahdissa.

Pyöräily:

Nopeus-, poljinnopeus-, syke- ja tehomittareiden avulla tehostat pyöräilyharjoitteluasi. Forerunner 920XT käyttää ANT+ tekniikkaa. Voit täten liittää laitteen myös ANT+ -tehomittariin, jonka avulla saat voimatietoja.

Juoksu:

Käytettäessä yhdessä sykevyön kanssa antaa Garmin Forerunner 920XT laite monipuoliset tiedot ja palautteet juoksemisesta. Laitteesta näet kuljetun matkan, nopeuden, kulutetut kalorit. Näiden perinteisten tietojen lisäksi saat tietoja juoksun dynamiikasta. Laite ilmoittaa juoksurytmisi, pystysuuntaisen liikehdinnän ja maakosketuksen keston. Kellossa on lisäksi metronomiominaisuus, joka ohjaa juoksurytmiharjoittelua ja pitää sinut tavoitetahdissa värinä- ja äänihälytyksillä. Sykevyön kanssa käytettynä saat myös laitteen avulla arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi.

Garmin Connect:

Garmin Connect palvelussa voit suunnitella, tallentaa ja jakaa suorituksiasi. 

Ominaisuudet:

 • Garmin Connect ja Garmin Training Center yhteensopiva
 • Vesitiivis 50 metriin (IPX7)
 • Ladattava lithium-ion akku. Akku kestää enintään 24 tuntia
 • Laitteen paino on 61 g
 • Näytön koko on 2,9 x 2.1 cm
 • Näytön resoluutio on 205x148 pikseliä K x L
 • Rannetietokoneen mitat: 4,8 x 5,5 x 1,27 cm

Pakkaus sisältää:

 • Forerunner 920XT HRM Black/Blue sykemittarin
 • Garminin laadukkaan HRM-Run -sykevyön
 • Pikaohjekirjan
 • Lataus- ja datatelakan

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16050
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita