Komono Winston Subs Silver/White W3002

d:Komono Winston Subs Silver/White W3002 miesten rannekello on erittäin selkeälukuinen kokonaisuus. Komono subs mallissa on erillinen sekuntiosoitintaulu kello seitsemässä, jossa yksityiskohtana upean sininen viisari. Mustan nahkarannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja hopean rungon leveys 42mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 23508

;
49,50 €
Komono Winston Subs Silver/White W3002 5 1
-50%

Komono Winston Subs Silver/White W3002

Komono Winston Subs Silver/White W3002

Tuotekoodi: 23508

Komono Winston Subs Silver/White W3002 5 1

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

49,50 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Subs Silver/White W3002 miesten rannekello on erittäin selkeälukuinen kokonaisuus. Komono subs mallissa on erillinen sekuntiosoitintaulu kello seitsemässä, jossa yksityiskohtana upean sininen viisari. Mustan nahkarannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja hopean rungon leveys 42mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23508
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta, Valkoinen
Takuu 1 vuosi
mpn W3002

Pieni hetki