Michael Kors Channing MK6623

d:Michael Kors Channing MK6623 -rannekello välkehtii kuin öinen tähtitaivas. Swarovski-kristallein päällystetty kellotaulu todellakin hakee vertaistaan. Tämä upea kullanvärinen kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 36 mm. Rannekkeella puolestaan on leveyttä 22 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33126

;
285,00 €

Michael Kors Channing MK6623

Michael Kors Channing MK6623

Tuotekoodi: 33126

Michael Kors Channing MK6623 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

285,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Channing MK6623 -rannekello välkehtii kuin öinen tähtitaivas. Swarovski-kristallein päällystetty kellotaulu todellakin hakee vertaistaan. Tämä upea kullanvärinen kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 36 mm. Rannekkeella puolestaan on leveyttä 22 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33126
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6623

Pieni hetki