Olivia Burton Terrazzo Florals Eco Light Grey & Rose Gold OB16TZ01

d:Olivia Burton on tunnettu ympäristön huomioimisesta, ja uuden Terrazzo Florals Eco Light Grey-Rose Gold OB16TZ01 -rannekellon haaleanharmaa ranneke on täysin vegaaniystävällinen. Luonnollisen ilmeen viimeistelee 34 mm leveän ruusukullanvärisen teräsrungon sisään kätketty käsinmaalatun kellotaulu, jossa on kuvattuna ruusuja. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37228

;
71,40 €
Olivia Burton Terrazzo Florals Eco Light Grey & Rose Gold OB16TZ01 4 1
-40%

Olivia Burton Terrazzo Florals Eco Light Grey & Rose Gold OB16TZ01

Olivia Burton Terrazzo Florals Eco Light Grey & Rose Gold OB16TZ01

Tuotekoodi: 37228

Olivia Burton Terrazzo Florals Eco Light Grey & Rose Gold OB16TZ01 4 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

71,40 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton on tunnettu ympäristön huomioimisesta, ja uuden Terrazzo Florals Eco Light Grey-Rose Gold OB16TZ01 -rannekellon haaleanharmaa ranneke on täysin vegaaniystävällinen. Luonnollisen ilmeen viimeistelee 34 mm leveän ruusukullanvärisen teräsrungon sisään kätketty käsinmaalatun kellotaulu, jossa on kuvattuna ruusuja. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37228
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Vegaani
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Harmaa
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16TZ01

Pieni hetki