Pandora Beaded Brilliance 797520CZ lukkopala

d:Beaded Brilliance 797520CZ -lukkopala kuuluu Pandoran Purely Pandora -mallistoon. Kirkkaiden zirkonioidensa ansiosta tämä hopeinen pala erottuu edukseen, oli rinnalla sitten millaisia heloja tahansa. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 32964

;
29,30 €
-25%

Pandora Beaded Brilliance 797520CZ lukkopala

Pandora Beaded Brilliance 797520CZ lukkopala

Tuotekoodi: 32964

Pandora Beaded Brilliance 797520CZ lukkopala 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,00 €

29,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Beaded Brilliance 797520CZ -lukkopala kuuluu Pandoran Purely Pandora -mallistoon. Kirkkaiden zirkonioidensa ansiosta tämä hopeinen pala erottuu edukseen, oli rinnalla sitten millaisia heloja tahansa. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32964
Brändi Pandora
Teema Kivelliset
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Kivelliset, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797520CZ

Pieni hetki