Pandora Butterfly Arrangement lukkopala 797863ENMX

d:Butterfly Arrangement -lukkopala 797863ENMX kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Koristeelliset perhoskuviot on tyylitelty sterling-hopeasta sekä sinisestä, vihreästä ja vaaleanpunaisesta emalista. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33932

;
35,00 €
Pandora Butterfly Arrangement lukkopala 797863ENMX 5.00 1

Pandora Butterfly Arrangement lukkopala 797863ENMX

Pandora Butterfly Arrangement lukkopala 797863ENMX

Tuotekoodi: 33932

Pandora Butterfly Arrangement lukkopala 797863ENMX 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

35,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Butterfly Arrangement -lukkopala 797863ENMX kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Koristeelliset perhoskuviot on tyylitelty sterling-hopeasta sekä sinisestä, vihreästä ja vaaleanpunaisesta emalista. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33932
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Lukkopalat
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea, Sininen, Vaaleanpunainen, Vihreä
Takuu 2 vuotta
mpn 797863ENMX

Pieni hetki