Pandora Butterfly Glass hela 797893

d:Butterfly Glass -hela 797893 kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Tämä pitkulainen korupala on valmistettu sterling-hopeasta ja sen pintaa koristavat violetti ja vaalenapunainen Murano-lasi. Väreistä muodostuu helan kylkeen upeat perhoskuviot. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33930

;
21,80 €
-25%

Pandora Butterfly Glass hela 797893

Pandora Butterfly Glass hela 797893

Tuotekoodi: 33930

Pandora Butterfly Glass hela 797893 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,00 €

21,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Butterfly Glass -hela 797893 kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Tämä pitkulainen korupala on valmistettu sterling-hopeasta ja sen pintaa koristavat violetti ja vaalenapunainen Murano-lasi. Väreistä muodostuu helan kylkeen upeat perhoskuviot.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33930
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Vaaleanpunainen, Violetti
Takuu 2 vuotta
mpn 797893

Pieni hetki