Pandora Dazzling Wishes 797531CZ hela

d:Pandora Dazzling Wishes 797531CZ -hela on suunniteltu uudenvuoden juhlahumun keskelle. Tämä toiveikasta ja positiivista energiaa säteilevä korupala on täydellinen onnenamuletti alkavan vuoden koitoksiin. Hela on valmistettu hopeasta, upeasta syvänsinisestä emalista sekä kirkkaista zirkoniakivistä. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 32990

;
44,30 €
-25%

Pandora Dazzling Wishes 797531CZ hela

Pandora Dazzling Wishes 797531CZ hela

Tuotekoodi: 32990

Pandora Dazzling Wishes 797531CZ hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Dazzling Wishes 797531CZ -hela on suunniteltu uudenvuoden juhlahumun keskelle. Tämä toiveikasta ja positiivista energiaa säteilevä korupala on täydellinen onnenamuletti alkavan vuoden koitoksiin. Hela on valmistettu hopeasta, upeasta syvänsinisestä emalista sekä kirkkaista zirkoniakivistä.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32990
Brändi Pandora
Teema Emaloidut/värikkäät
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Riipushelat
Teema Kivelliset, Muut
Väri Hopea, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn 797531CZ

Pieni hetki