Pandora Decorative Butterflies turvaketju 797865CZ

d:Decorative Butterflies -turvaketju 797865CZ kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Tämä sterling-hopeasta valmistettu malli on koristeltu perhosilla ja pienillä, kirkkailla zirkoniakivillä. Ketjua voi käyttää kahdella eri tavalla. Sillä voi mm. turvata rannekorun pysymisen kädessä lukon auetessa asettamalla sen korun lukon molemmin puolin. Tämän lisäksi ketju mahdollistaa helojen "sitomisen" yhteen kauniiksi muodostelmiksi. Decorative Butterflies -turvaketjun pituus on 5 cm. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33927

;
44,30 €
Pandora Decorative Butterflies turvaketju 797865CZ 5 1
-25%

Pandora Decorative Butterflies turvaketju 797865CZ

Pandora Decorative Butterflies turvaketju 797865CZ

Tuotekoodi: 33927

Pandora Decorative Butterflies turvaketju 797865CZ 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Decorative Butterflies -turvaketju 797865CZ kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Tämä sterling-hopeasta valmistettu malli on koristeltu perhosilla ja pienillä, kirkkailla zirkoniakivillä. Ketjua voi käyttää kahdella eri tavalla. Sillä voi mm. turvata rannekorun pysymisen kädessä lukon auetessa asettamalla sen korun lukon molemmin puolin. Tämän lisäksi ketju mahdollistaa helojen "sitomisen" yhteen kauniiksi muodostelmiksi. Decorative Butterflies -turvaketjun pituus on 5 cm.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33927
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Turvaketjut
Teema Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797865CZ

Pieni hetki