Pandora Disney Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketju

d: Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Heistä kenties se kaikkein valloittavin, Mikki Hiiri, kiipeilee tässä hopeisessa Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketjussa. Punaisin zirkonioin viimeisteltyä ketjua voi käyttää kahdella eri tavalla. Sillä voi turvata rannekorun pysymisen kädessä vaikka lukko aukekaisi asettamalla sen korun lukon molemmin puolin ja sillä voi myös "sitoa" paloja yhteen kauniilla tavalla. Climbing Mickey -turvaketjun pituus on 5 cm. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32206

;
69,00 €
Pandora Disney Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketju 4 3

Pandora Disney Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketju

Pandora Disney Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketju

Tuotekoodi: 32206

Pandora Disney Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketju 4 3

Väliaikaisesti loppu

69,00 €

Tuotekuvaus

Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Heistä kenties se kaikkein valloittavin, Mikki Hiiri, kiipeilee tässä hopeisessa Climbing Mickey 797173CZR-05 turvaketjussa. Punaisin zirkonioin viimeisteltyä ketjua voi käyttää kahdella eri tavalla. Sillä voi turvata rannekorun pysymisen kädessä vaikka lukko aukekaisi asettamalla sen korun lukon molemmin puolin ja sillä voi myös "sitoa" paloja yhteen kauniilla tavalla. Climbing Mickey -turvaketjun pituus on 5 cm.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32206
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Turvaketjut
Teema Kivelliset, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797173CZR-05

Pieni hetki