Pandora Disney Dumbo & Mrs. Jumbo hela 797850ENMX

d:Pandoran Disney-mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä sterling-hopeasta valmistetussa helassa esiintyvät sympaattiset Dumbo ja rouva Jumbo. Hela on viimeistelty sinisellä, keltaisella ja vaaleanpunaisella emalilla. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jollaista ei taatusti kenelläkään muulla ole! Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta. Tuotenumero 797850ENMX

Sku: 33967

;
36,80 €
-25%

Pandora Disney Dumbo & Mrs. Jumbo hela 797850ENMX

Pandora Disney Dumbo & Mrs. Jumbo hela 797850ENMX

Tuotekoodi: 33967

Pandora Disney Dumbo & Mrs. Jumbo hela 797850ENMX 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €

36,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandoran Disney-mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä sterling-hopeasta valmistetussa helassa esiintyvät sympaattiset Dumbo ja rouva Jumbo. Hela on viimeistelty sinisellä, keltaisella ja vaaleanpunaisella emalilla.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jollaista ei taatusti kenelläkään muulla ole! Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tuotenumero 797850ENMX

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33967
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797850ENMX

Pieni hetki