Pandora Disney Little Mermaid Ariel hela 798231CZ

d:Olet matkalla aaltoihin. Tämä kaksiosainen koru on valmistettu sterling-hopeasta ja koru kuvaa H.C Anderssenin satuun perustuvan Disney-elokuvan maisemaa. Korun turkoosin sininen tausta kuvaa meren syyvyyksiä ja Tritonin valtakuntaa, ja etuosassa ui elokuvan sankaritar, 16-vuotias merenneito Ariel. Helan taaksen on kirjoitettu "Part of your world", joka on yhden elokuvan tunnuskappaleen nimi, suomeksi "Kanssasi sun". Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Sku: 36586

;
44,30 €
-25%

Pandora Disney Little Mermaid Ariel hela 798231CZ

Pandora Disney Little Mermaid Ariel hela 798231CZ

Tuotekoodi: 36586

Pandora Disney Little Mermaid Ariel hela 798231CZ 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Olet matkalla aaltoihin. Tämä kaksiosainen koru on valmistettu sterling-hopeasta ja koru kuvaa H.C Anderssenin satuun perustuvan Disney-elokuvan maisemaa. Korun turkoosin sininen tausta kuvaa meren syyvyyksiä ja Tritonin valtakuntaa, ja etuosassa ui elokuvan sankaritar, 16-vuotias merenneito Ariel. Helan taaksen on kirjoitettu "Part of your world", joka on yhden elokuvan tunnuskappaleen nimi, suomeksi "Kanssasi sun". Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36586
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela, Riipushelat
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea
mpn 798231CZ

Pieni hetki