Pandora Disney Magic Carpet Ride hela 798039ENMX

d:Pandoran Disney-mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Magic Carpet Ride -hela pohjautuu Aladdin-elokuvaan. Hela on valmistettu hopeasta ja sen kimaltava yötaivas on taiteiltu sinisestä glitter-emalista. Takapuolelta löytyy teksti "You Fill My World With Wonder". Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Tuotenumero 798039ENMX

Sku: 35595

;
36,80 €
Pandora Disney Magic Carpet Ride hela 798039ENMX 5 1
-25%

Pandora Disney Magic Carpet Ride hela 798039ENMX

Pandora Disney Magic Carpet Ride hela 798039ENMX

Tuotekoodi: 35595

Pandora Disney Magic Carpet Ride hela 798039ENMX 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €

36,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandoran Disney-mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Magic Carpet Ride -hela pohjautuu Aladdin-elokuvaan. Hela on valmistettu hopeasta ja sen kimaltava yötaivas on taiteiltu sinisestä glitter-emalista. Takapuolelta löytyy teksti "You Fill My World With Wonder". Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon.

Tuotenumero 798039ENMX

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35595
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela
Teema Emaloidut/värikkäät, Kivettömät, Sadut
Väri Hopea, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn 798039ENMX

Pieni hetki