Pandora Disney Snow White's Bird 797166CZ hela

d: Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä kirkkain zirkonioin koristellussa hopeisessa Snow White's Bird 797166CZ -helassa esiintyy Lumikki-elokuvasta tuttu suloinen lintu. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32203

;
51,80 €
-25%

Pandora Disney Snow White's Bird 797166CZ hela

Pandora Disney Snow White's Bird 797166CZ hela

Tuotekoodi: 32203

Pandora Disney Snow White's Bird 797166CZ hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

51,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä kirkkain zirkonioin koristellussa hopeisessa Snow White's Bird 797166CZ -helassa esiintyy Lumikki-elokuvasta tuttu suloinen lintu.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32203
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797166CZ

Pieni hetki