Pandora Knotted Hearts lukkopala 798035

d:Knotted Hearts -lukkopala 798035 kuuluu Pandoran tunteikkaaseen Joined By Love -mallistoon. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Tämäkin pala on materiaaliltaan laadukasta sterling-hopeaa. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon.

Sku: 35594

;
21,80 €
-25%

Pandora Knotted Hearts lukkopala 798035

Pandora Knotted Hearts lukkopala 798035

Tuotekoodi: 35594

Pandora Knotted Hearts lukkopala 798035 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,00 €

21,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Knotted Hearts -lukkopala 798035 kuuluu Pandoran tunteikkaaseen Joined By Love -mallistoon. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Tämäkin pala on materiaaliltaan laadukasta sterling-hopeaa. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35594
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Lukkopalat
Teema Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 798035

Pieni hetki