Suomi Hopeinen Kakkulapio

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi-sarjan kakkulapion kahva on valmistettu hopeasta ja terä ruostumattomasta teräksestä. Kakkulapion pituus on 23 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx) max. 5 merkkiä per puoli. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15133

;
116,00 €
Suomi Hopeinen Kakkulapio 5 4
-20%

Suomi Hopeinen Kakkulapio

Suomi Hopeinen Kakkulapio

Tuotekoodi: 15133

Suomi Hopeinen Kakkulapio 5 4

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

145,00 €

116,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi-sarjan kakkulapion kahva on valmistettu hopeasta ja terä ruostumattomasta teräksestä. Kakkulapion pituus on 23 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx) max. 5 merkkiä per puoli. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15133
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki