Suomi Hopeiset Kakkuottimet

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan kakkuottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kakkuatraimen pituus on 21,6 cm ja kakkuveitsen 24 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15135

;
278,00 €
-20%

Suomi Hopeiset Kakkuottimet

Suomi Hopeiset Kakkuottimet

Tuotekoodi: 15135

Suomi Hopeiset Kakkuottimet 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

348,00 €

278,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan kakkuottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kakkuatraimen pituus on 21,6 cm ja kakkuveitsen 24 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15135
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki