Suunto Ambit3 Peak Black -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Ambit3 Peak Black

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 129.00 €
Normaalihinta: 349.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 129.00 €

Ei varastossa

SKU: 16031

HUOM! Kyseinen sykemittari ei mittaa sykettä ranteesta vaan laite vaatii sykevyön sykkeen mittaamiseen. Voit ostaa sykevyöllisen Suunto Ambit3 Peak Black HR paketin tästä linkistä. Suunto Ambit3 Peak Black sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet aktiivisesti erilaisia liikuntalajeja harrastaville kuntoilijoille. Huomioithan ettei tämä pakkaus sisällä sykevyötä.

Suunto Ambit3 Peak Black muuntautuu kaikkien tarpeisiin, ja voit olla varma, ettei siitä lopu ominaisuudet kesken, vaikka haluaisit aloittaa uusien lajien harrastamisen. Voit kustomoida sen näyttämään lajikohtaisesti juuri sinulle merkityksellisiä tietoja. Ambit3 Peak Black sopii mm. juoksijoille, hiihtäjille, pyöräilijöille, laskettelijoille, patikoijille ja jopa thriathlonisteille, sillä se on yhteensopiva uuden kehittyneen Suunto Bluetooth Smart Belt -sykevyön kanssa, mikä mittaa sykkeen myös uidessa (Sykevyö ostettava erikseen). Pakkauksen mukana tulee Suunto Ambit3 Peak Black sykemittari, USB-latausjohto, pikaohjekirja ja takuuvihko. Olemme virallinen Suunto jälleenmyyjä, joten myönnämme meiltä ostetuille Suunto tuotteille 2 vuoden virallisen takuun. Suunnon takuupalvelu on vertaansa vailla, sillä mittari haetaan ilmaiseksi suoraan sinulta, ja toimitetaan takaisin kun se on huollettu. Lisätietoa takuupalvelusta on saatavilla ja mahdollisen huoltopyynnön voi tehdä Suunnon virallisilta kotisivuilta.

Suunto Ambit3 Peak laitteissa on Suunnon uusimmat FusedSpeed™ ja FusedAlti™ teknologiat, jotka mittaavat nopeutta ja korkeutta aivan uudella tavalla. Niiden tarkkuus on aivan omassa luokassaan. FusedSpeed™ teknologia mittaa nopeutta GPS sirun ja kiihtyvyysantureiden tuottaman datan avulla, mitkä mahdollistavat paljon paremman tarkkuuden kuin kilpailijoiden teknologiset ratkaisut. Suunto FusedAlti™ yhdistää GPS signaalin ja barometrin tuottaman datan, ja saavuttaa näin todella tarkan korkeusmitan. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään, saadaan tarkkaa dataa esimerkiksi siitä kuinka paljon olet noussut, tai laskenut juoksulenkkisi aikana. Saat luonnollisesti tietoosi myös vauhtisi, nopeutesi sekä kuljetun matkan. Suunto Ambit3 latteessa on lukuisia loistavia kuntoiluominaisuuksia. Se tuo mukanaan esimerkiksi uudet tärkeät pyöräily- ja uintiominaisuudet. Ambit3 on siis varsinainen multisport -rannetietokone. Voit helposti vaihtaa liikuntamuotoa kesken harjoituksen, ja laitteen asetukset muuttuvat samalla lajia vastaavaksi. Ambit3 tallentaa uintimatkan, ajan, tahdin, vetojen määrän sekä sykkeen. Laite tunnistaa uintityylisi ja tallentaa tiedot. (Vaatii lisävarusteen). Nämä tiedot ovat tarpeellisia varsinkin pitkää matkaa poljettaessa, jolloin pyöräilijä voi tarkkailla tehokkuutaan ja varmistaa energian riittävyyden. Lisävarusteen avulla laite näyttää ja tallentaa myös poljinnopeustiedot.

Peak Black sykemittarin runko on äärimmäisen kestävä sillä se on valmistettu kestävästä lasikuidulla vahvistetusta polyamidista, kuten kaikki muutkin ambit tuotteet. Tämä edistyksellinen materiaali mahdollistaa rannetietokoneen kevyeden ja on tuhansien käyttäjien kestäväksi toteama. Sen kellolasi on kestävää mineraalilasia. Suunto Ambit3 Peak Black sykemittarin ranneke on valmistettu kestävästä ja miellyttävän tuntuisesta polyuretaania. Sykemittarin rungon mustanpuhuva ulkokehä viimeistelee tuotteen tyylikkään ulkonäön. Se on täysiverinen urheilukello, mutta soveltuu tyylikkään muotoilunsa ansiosta hyvin myös juhlatilaisuuksiin.

Ambit3 Peak Black HR tuotteessa on kirkas taustavalo ja sen näytön väri on vaihdettavissa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. Positiivinen näyttö tarkoittaa sitä, että näytössä on vaalea tausta ja mustat numerot, ja negatiivinen päinvastoin. Se toimii siis mainiosti useissa eri tilanteissa, niin pimeällä kuin valoisallakin. Suunto Ambit -tuoteperhettä on kiitelty erityisesti sen kestävyyden, luotettavan korkeusmittarin, äärimmäisen tarkan GPS-vastaanottimen sekä vesitiiveytensä ansiosta. GPS-vastaanottimen ylivertainen suorituskyky johtuu siitä, että se on rungon ulkopuolella. Suomenkielisen käytöjärjestelmänsä ansiosta se on myös äärimmäisen helppo käyttää. Tämän kaiken lisäksi laite päivittää kellonajan suoraan GPS -sateliitista, joten sinulla on aina tarkka kellonaika ranteessasi. 

Ambit-malliston laitteille on tehty lukuisia Suunto App -Sovelluksia sekä kunto-ohjelmia. Sovellusten ja kunto-ohjelmien avulla voit räätälöidä laitteesi itsellesi ja tavoitteillesi sopivaksi. Voit käyttää viittä eri harjoitussovellusta yhtä aikaa ja niiden keräämää dataa voit käyttää jälkikäteen harjoituksesi analysointiin. Pystyt määrittämään tavoitteiden saavuttamiseen ääni- ja valoefektejä. Kustomointi tapahtuu jos / sitten periaattella. Esimerkiksi "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu". Ladattavissa olevia sovelluksia on esimerkiksi: Auringon nousu ja laskuajat, vuorovesi -informaatio, myrskyhälytys, pydamidi intervalli -sovellus, korkeaintensiiviset intervallit -sovellus, haamujuoksija -sovellus, marathon juoksuajan laskuri, juoksun tehokkuutta mittaava sovellus, virtuaalinen valmentaja sovellus sekä ortostaattinen syketesti.


Mitä uutta Suunto Ambit3 Black tuo verrattuna aikaisempaan suunto Ambit2 laitteeseen?

Suunto Ambit3 Peak Black HR sykemittarissa on kaikki vanhempien Ambit sukupolvien ominaisuudet, ja lisäksi uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tähän osioon listaamme nämä uudet mielenkiintoiset ominaisuudet:

Bluetooth Smart Yhteensopivuus. Uusissa Ambit3 laitteissa vanha ant+ teknologia on korvattu Bluetooth Smart teknologialla. Se on siis yhteensopiva Bluetooth Smart -yhteyttä tukevien lisävarusteiden kanssa. Näiden lisävarusteiden avulla saat laitteeseesi esimerkiksi poljinnopeus- ja tehotiedot pyöräillessäsi, sekä nopeus- ja matkatiedot liikkuessasi sisätiloissa. Se on tulevaisuuden teknologia loistavan yhdistettävyytensä ansiosta. Suurimmat pelaajat markkinoilla ovat hypänneet Bluetooth Smart -teknologian kelkkaan. Näitä yrityksiä on esimerkiksi Apple, Samsung ja Microsoft. Tämä mahdollistaa Suunnon tuotteiden yhdistämisen Bluetooth Smart yhteensopiviin puhelimiin.

Kaksi kertaa enemmän tallennuskapasiteettia. Laitteissa on uusi lähes kaksi kertaa isompi tallennuskapasiteetti, joten pystyt lataamaan laitteellesi enemmän urheilusovelluksia.

Sykkeen mittaus uidessa (vaatii lisävarusteena myytävän sykevyön). Uusien HR pakkausten mukana tulee nyt entiestä pienempi Suunto Bluetooth Smart -sykevyö, joka mittaa syketta myös uidessa. Sykevyö tallentaa sykkeen uinnin aikana, ja siirtää sen uimisen jälkeen sykemittariin.

Aktiivisuusmittaus. Uuden sukupolven Ambit-laitteet mittaavat päivittäistä aktiivisuuttasi kellossa olevan kiihtyvyysanturin avulla. Se pystyy laskemaan huomattavasti tarkemman palautusajan yhdistämällä harjoituksistasi saadun datan muuhun aktiivisuuteesi.

Älypuhelinintegraatio. Kun olet integroinut Suunto Ambit3 Black laitteen iPhone puhelimesi kanssa, niin saat älypuhelimesi hälytykset ja ilmoitukset suoraan rannetietokoneesi näytölle. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista tekstiviesteistä ja puheluista, sekä kaikista muistakin ilmoituksista jotka käyttävät Applen ilmoituskeskusta (notification center).

Mahdollisuus käyttää iPhonea sykemittarin näyttönä. Tätä ominaisuutta ei löydy mistään muusta markkinoilla olevasta laitteesta. Kun käytät Ambit3 laitettasi puhelimesi kanssa, niin voit käyttää sykemittaris GPS-signaalia yhdistettynä iPhonen isomman näytön kanssa. Tämä on käytännöllinen ominaisuus etenkin pyöräilijöille, sillä sen avulla näet esimerkiksi sykkeesi, nopeutesi, vauhtisi ja kulkemasi reitin reaaliajassa puhelimesi näytöltä. Näet kokoajan kartalta missä kuljet, ja voit navigoida näppärästi. Et siis tarvitse erillistä isonäyttöistä pyöräilytietokonetta.

Suunto Movie -elokuvat ja valokuvaintegraatio. Liitettyäsi rannetietokoneesi iPhone -applikaation, voit ottaa harjoituksesi aikana kuvia joihin saat valita sinulle merkityksellistä tieto treenistäsi niin sanotusti overlay:nä, eli kuvan yhteyteen tulee esimerkiksi syketietosi juuri sillä hetkellä jolloin kuvan otit. Pystyt tietenkin jakamaan kuviasi suoraan Sosiaalisessa mediassa. Applikaatio mahdollistaa myös Suunto Movie -elokuvan teon, eli pystyt jälkikäteen yhdellä kosketuksella tekemään ”elokuvan” harjoituksestasi. Näet NASA:n sateliittikuvana kulkemasi reitin ja applikaatio nostaa harjoituksestasi treenitietoja elokuvaan. Jos vaikka juoksit Mount blancille ja takaisin niin elokuvaan tulee todennäköisesti ainakin tieto korkeudesta jossa kävit.


Laitteen Ulkoilu- ja GPS-ominaisuudet:

 • Barometri (toimivuusalue 950-1060 hPa)
 • Todella tarkka korkeusmittari barometrin ja GPS datan avulla (FusedAlti™) (Toimivuusalue -500 - 9000m)
 • Vertikaalisen nopeuden mittaus
 • Nousu- ja laskumittarit metrin tarkkuudella
 • Valittavissa altimetri tai barometri toiminnot
 • Ilman paine meren pinnassa
 • Ilmanpaineen graafinen esittäminen
 • Lämpömittari
 • Suunto Apps sovellustietokannasta ladattavissa auringon lasku- ja nousuajat, myrskyvaroitin ja vuorovesitiedot
 • Täysiverinen GPS (SIRFIV siru)
 • Sijaintidata koordinaattijärjestelmässä
 • Waypoint navigaatio eli reittipistenavigaatio
 • POI eli Point Of Interest: Voit tallentaa mielenkiintoisia ja tärkeitä kohteita reitille
 • Energiansäästötila
 • GPS-pohjainen korkeus
 • Graafinen korkeuskaavio
 • 3D -kompassi, jossa on erannon korjaustoiminto
 • Auringon nousu- ja laskuajat valmiiksi ladatussa sovelluksessa

Kuntoilu- ja multisport -ominaisuudet:

 • Manuaaliset ja automaattiset kierrosajat
 • Countdown -ajastin
 • Palautumisaika, joka ottaa huomioon kuntoilun lisäksi päivittäisen aktiivisuuden
 • Intervalli ajastin muokattavilla intervalleilla 
 • Herkkä nopeusmittari, joka käyttää apunaan kiihtyvyysmittaria ja GPS dataa
 • Helppo vaihtaa lajia kesken harjoituksen

Uintiominaisuudet:

 • Sykkeen mittaus uidessa (vaatii lisävarusteena myytävän Bluetooth Smart Sykevyön)
 • Uintinopeus ja -matka
 • Vetojen kokonaismäärä ja tyyli
 • Uintiajan analysointi, uintireitin pituus, kierrokset ja kokonaismatka

Suunto Apps sovelluksiin liittyvät ominaisuudet:

 • Voit käyttää useita harjoittelusovelluksia yhtä aikaa.
 • Sovellusten keräämää dataa voi käyttää jälkikäteen analysointiin.
 • Voit kustomoida sovelluksia entistä paremmin. Voit esimerkiksi määrätä tavoitteiden saavuttamiseen efektejä jos / sitten periaattella. Esim. "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu"

Yleiset ominaisuudet:

 • Mineraalilasi ja kestävä lasikuidulla vahvistettu polyamidikuori
 • Polyuretaanista valmistettu ranneke alumiini soljella
 • Paino 90g
 • Laitteen ympärysmitta 50mm ja paksuus 18mm.
 • Aika, päivämäärä, hälytykset ja kaksoisaika. Aika päivittyy GPS singaalista, joten kellosi on aina täsmällisesti ajassa
 • Kielet (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PT, SV)
 • Vesitiivis 100m asti (ISO2281)
 • GPS signaaliin perustuva ajan määritys
 • Näytön voi vaihtaa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. (vaaleasta tummaksi)
 • Säädettävissä oleva taustavalo
 • Näppäinlukko
 • Näyttää akun lataustason
 • Laitteen akku kestää 16 tuntia jatkuvalla GPS päivityksellä, 30 tuntia kun se ottaa singaalin kerran 5 sekunnissa ja  200 tuntia kun laite ottaa signaalin kerran minuutissa. Akku kestää kuukauden, jos käytössä on pelkät kello- ja ABC -toiminnot (Altimeter, Barometer, Compass)
 • Valittavissa metrinen ja imperiaalinen järjestelmä
 • Akun lataaminen USB kaapelilla
SKU 16031
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS020677000