Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black

Sku: 25060

395,00 €
Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black 5 1
-21%

Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black

Lisää kuvia

Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black

Tuotekoodi: 25060

Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 395,00 €

Hinta: 499,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suomalainen Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black -sykemittari on Suunnon ensimmäinen ranteesta sykkeen mittaava malli. Urheilukello mittaa sykkeesi optisesti ranteesta verenkiertoa seuraavien ledien avulla. PerformTek-mittausteknologian avulla pystyt näkemään syketietosi päivittäisessä käytössä tai tietyn aktiviteetin aikana ilman sykevyötä. Suunto Spartan Sport Wrist HR kellon optisen sykemittausteknologian on valmistanut maailmaan johtava puettavien biometristen antureiden valmistaja nimeltään Valencel. Valencellin omien testien mukaan Suunto Spartan Sport Wrist HR-kellon rannemittauksen tietojen tarkkuus on markkinoiden paras.

Tuotepakkaukseen kuuluu musta Spartan Sport Wrist HR -rannetietokone, pikaohjekirja ja USB-latauskaapeli. Keskisen Kello Oy on Suunnon tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Suunnon sykemittareille myönnetään 2 vuoden takuu, ja niiden rannekkeille vuoden takuu.

Suunto - suomalaista laatua

Suunnon sulavalinjainen Spartan All Black -sykemittari on valmistettu laadukkaista materiaaleista käsin Suomessa. Runko on vankkaa polyamidia, jota koristaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä. Ranneke on pehmeää ja käytössä kestävää silikonia. Kellon mineraalilasinäyttö on suunniteltu kestämään mekaanisia iskuja ja naarmuuntumista. Värikosketusnäytön laaja katselukulma ja hyvä kontrasti takaavat hyvän näkyvyyden myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Suunto Spartan Sport Wrist HR on vesitiivis 100 metrin syvyyteen, jolloin kelloa voi käyttää vaativissakin oloissa. Harjoittelun aikaista käyttöä helpottaa kellon kolme painiketta.

Spartan Sport Wrist HR auttaa arjessa

Suunnon Spartan Sport Wrist HR All Black -kellossa on rannesykemittausta hyödyntävä 24/7-aktiivisuusseuranta. Urheilukello tarkkailee ympärivuorokautista sykettäsi, laskee askeleesi ja kalorisi. Tiedot auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä harjoitteluasi, palautumista ja ravitsemusta koskien.

Kellosta löytyy tuki yli 80 lajille, ja lajiprofiilit pitävät sisällään lajikohtaisia mittareita ja harjoitustiloja. Spartan-kelloista löytyy myös täysin mukautettavat urheilutilanäytöt. Suunto Movescount palveluun voit luoda oman harjoittelupäiväkirjan ja kerätä omia harjoitustietoja. Palvelussa voit myös jakaa omia tietoja ja liittyä samanhenkisten liikkujien ryhmiin.

Spartan Sport Wrist HR kellosta löytyy GPS/Glonass -seuranta, reittinavigointi, kiinnostavat kohteet (POI) ja paluunavigointi. Kellon GPS-ominaisuudet tarjoavat luotettavia navigoinnin apuvälineitä, joilla pääset määränpäähäsi. Kun tallennat GPS:llä harjoitteluasi, voit palata milloin tahansa “Reitti takaisin” -toimintoa käyttämällä samaa reittiä takaisin. Suunnon ainutlaatuisen FusedSpeed-nopeusmittaustekniikan ansioista seuraat harjoittelua tarkasti ja se tarjoaa monipuolista tietoa edistymisestä sekä kellossa, että Suunto Movescount palvelussa. Suunto Spartan Sport Wrist HR Black -kellon akku kestää harjoittelutilassa jopa 12 tuntia hyvällä GPS-tarkkuudella.

Movescount-palvelut

Suunto Movescount -palvelu on kasvava urheiluyhteisö johon voit luoda oman harjoittelupäiväkirjan, seurata kehittymistäsi tarkkojen analyysityökalujen avulla, voit suunnitella reittisi ja valita harjoituksesi sadoista valmiista harjoitusohjelmista. Lisäksi voit mukauttaa kellosi omiin tarpeisiin Movescoutin avulla, valitset vain kelloosi haluamasi toiminnot ja näkymät.

Suunto Movescount mobiilisovellus (iOS ja Android) tarjoaa sinulle helpon tavan seurata viimeisintä liikuntaharjoitusta ollessasi liikkeellä. Sovelluksen avulla pystyt treenaamaan viisaammin ja seuraamaan edistymistäsi harjoittelutietojen avulla.

Suunto Spartan Sport Wrist HR -sykemittari on yhteensopiva Suunto Smart Sensor älysensorin kanssa. Älysensori mittaa lajista riippumatta sykkeen mukavasti ja tarkasti. Anturi on myös hyvä kumppani uintiharrastukseen, jossa se tallentaa syketietosi uinnin aikana ja siirtää ne langattomasti vedestä noustuasi yhteensopivaan Suunto -urheilukelloon tai Suunto movescount App -sovellukseen.

Yleiskatsaus sykemittarin ominaisuuksiin:

 • Sykkeen mittaus ranteesta Valencellin optisella PerformTek -mittausteknologialla
 • Akun kesto: 8 tuntia täyden tehon sekunnin välein tapahtuvalla GPS-paikannuksella ja rannesykemittauksella 
 • Akun kesto virransäästöasetuksilla: 12 tuntia sekunnin GPS-paikannusvälillä ja rannesykemittauksella
 • Värillinen ulkokäyttöön soveltuva kosketusnäyttö
 • Mineraalilasi, jota ympäröi ruostumattomasta teräksestä valmistettu aikakehä, lasikuituvahvistettu polyamidikuori ja silikoniranneke
 • Sykemittari kestää uimista sillä se on 100m asti vesitiivis
 • Sykemittarin mitat ovat 50 x 50 x 13,8mm ja paino on 70g
 • Päivittäinen askelten sekä kalorien seuranta
 • 24/7 aktiivisuusmittaus, joka auttaa sinua pitämään terveellisen tasapainon harjoitusten ja levon välillä.
 • Harjoittelurasitus, -edistys, -suunnitelmat sekä palautuminen
 • Laite kertoo sinulle yksityiskohtaiset tiedot harjoituksistasi, ja tarvittavasta levon määrästä suhteessa harjoituksiisi. Näet tarvittavan palautumisajan tunteina.
 • Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black näyttää päivittäiset ja viikottaiset aktiivisuuskoosteet harjoituksineen, sekä tulevat suunnitellut harjoitukset.
 • Mobiilisynkronointi ja ilmoitukset Bluetoot Smart -yhteyden avulla
 • Näet puhelimen ilmoitukset rannetietokoneen näytöllä (iOS ja Andoid -puhelimet, tarkasta yhteensopivuus Suunnon kotisivuilta)
 • GPS ja GLONASS -sirut tarkkaa paikantamista varten
 • GPS-pohjainen korkeusmittari
 • Suunto FusedSpeed, eli tarkka nopeuden mittaus GPS-datan ja kiihtyvyysanturien tuottaman datan yhdistelmään perustuen
 • Suunto Spartan Sport Wrist HR synkronoituu Suunto Movescount-palveluun, josta näet syvälliset tiedot harjoitushistoriastasi, kehittymisestäsi, palautumisestasi sekä levostasi.
 • Movescount-palvelu sisältää lukuisia työkaluja analyysin tekemiseen, ja siellä voit lisäksi tehdä harjoitussuunnitelmia.
 • Vertaisvalmennus Movescount-palvelussa. Palveluun liittyneet jäsenet voivat yhdessä jakaa vinkkejä ja tuloksia sekä reittiehdotuksia.
 • Reittinavigaatio. Movescount-palvelussa nyt myös saatavilla lämpökartat, joiden avulla löydät suosituimmat reitit jopa 15 erilaiseen liikuntalajiin.
 • Käyttäjät voivat jakaa reittitietojaan Movescount-palvelussa ympäri maailman,  ja voit halutessasi ladata reitin suoraan Spartan-rannetietokoneeseesi
 • Mukautettavat kellotaulut. Saat muutettua näytön tietojen asettelua niin, että siinä on juuri sinulle tärkeimmät tiedot esillä.
 • Perustiedot kuten harjoituksen kesto, liikkumasi matka ja nopeaus helposti nähtävissä. Voit räätälöidä sykemittarin näytöllä näkyviä tietoja helposti Movescount-applikaatiolla
 • Esiasennetut lajiprofiilit 80 eri urheilulajille
 • Suosittujen urheilulajien alle on esiasennettu lisää harjoitustiloja. Esimerkiksi pyöräilyn alla on valittavana intervalliharjoittelu, kilpailu, pitkän matkan ajo ja sisätilaharjoittelu.
 • Henkilökohtaiset ennätykset lajikohtaisesti. Movescount-palvelussa on mahdollista seurata huipputuloksiasi ja tarkastella parhaita suorituksia lajikohtaisesti.
 • Digitaalinen kompassi kallistuskompensoinnilla ja erannonkorjauksella
 • Auringon nousu- ja laskuajat

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25060
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin