Suunto Traverse Slate

Sku: 16103

379,00 €
-21%

Suunto Traverse Slate

Lisää kuvia

Suunto Traverse Slate

Tuotekoodi: 16103

Suunto Traverse Slate 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 379,00 €

Hinta: 479,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto Traverse Slate on Suunnon syksyn 2015 uutuustuote. Traverse -tuotesarjan rannetietokoneet sisältävät kaikki tarvittavat navigointitoiminnot patikointiin, retkeilyyn tai vaikka marjastamiseen. Ne toimivat tarvittaessa myös sykemittarina, mikäli niihin yhdistetään lisävarusteena saatavilla oleva Suunto Smart Sensor -sykevyöhön. Huomioithan, että Suunto ei valmista smart sensor -sykevyötä sisältävää pakkausta, mutta me olemme koonneet sellaisen valmiiksi. Suunto Traverse Slate HR -pakkauksen näet klikkaamalla tästä.

Suunto Traverse Slate on Traverse tuotesarjan armeijahenkinen jäsen. Siinä on camo-vihreän värinen kangasranneke ja tyylikäs komposiitista valmistettu harmaa runko. Rannetietokoneen laadukasta nestekidenäyttöä suojaa mineraalilasista valmistettu kellolasi. Kellolasia ympäröi tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä. Tuotteen ulkonäkö muuntuu hetkessä nappia painamalla, sillä valittavanasi on musta ja vaalea taustaväri nestekidenäyttöön. Rannekkeiden vaihtaminen Traverse -tuoteperheeseen onnistuu myös helposti kotikonstein. Suunto Traverse -malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa, ja ne kantavat arvostettua Made in Finland -merkintää. Jokainen Traverse Slate -rannetietokone testataan ja kootaan käsin Suomessa!

Suunto Traverse Slate -rannetietokoneen ominaisuudet tiivistetysti:

 • GPS ja GLONASS -reittinavigointi
 • Sykkeen mittaus (HUOM! Vaatii lisävarusteena myytävän Suunto Smart Sensor sykevyön)
 • Kello päivittää ajan GPS-satelliitista, joten se on aina tarkasti ajassa
 • Reaaliaikainen tallennettu reitti, joka näkyy "leivänmuru" polkuna näytöllä
 • Tallentaa nopeuden, kuljetun matkan ja korkeuden
 • Reittisuunnittelu topografisilla kartoilla Movescount.com palvelussa
 • Kompassi
 • Korkeuden mittaus Suunto FusedAlti -teknologialla
 • Säätrendin seuranta ja myrskyvaroitin
 • Auringon lasku- ja nousuajat
 • Rannetietokoneen näyttö toimii taskulamppuna
 • Päivittäinen aktiivisuuden mittaus (askeleet ja kalorit)
 • Värinähälytys
 • Puhelimen ilmoitukset rannetietokoneen näytölle
 • Yhteensopiva Suunto Movescount applikaation kanssa, joka on saatavilla iOS- ja Android -laitteille
 • Vesitiivis 100m / 10atm

Helppokäyttöiset ja monipuoliset ominaisuudet

Suunto Traversessa on neljä painiketta, joiden avulla sitä on todella helppo käyttää. Keskeiset ominaisuudet ovat aina muutaman napin painallusen päässä. Kellossa on sisäänrakennettuna GPS- ja GLONASS -paikantimet, joten se tukee molempia satelliittinavigointijärjestelmiä. Satelliittipaikannuksen avulla voit seurata kulkemaasi matkaa ja nopeutta, sekä tiedät aina missä olet. Voit merkitä kulkemasi reitin, ja sen varrella olevat kiinnostavat kohteet helposti. Automaattinen reitin tallennus varmistaa sen, että löydät aina tarvittaessa takaisin lähtöpisteeseen, joko linnuntietä, tai samaa reittiä. Korkeuden, nousunopeuden ja kokonaisnopeuden mittaamiseen Suunto Traverse Slate käyttää Suunnon FusedAlti-toimintoa. FusedAlti mittaa korkeutta yhdistämällä satelliitin ilmoittaman korkeuden barometrin kertomaan ilmanpainetietoon, ja on näin tavallisia korkeusmittareita tarkempi. Traversessa on myös aktiivisuuden seurantaan tarkoitettu ominaisuus, joka kirjaa askeleet sekä poltetut kalorit. Traverse on ensimmäinen Suunnon valmistama tuote, jossa on värinähälytys. Laite siis ilmoittaa esimerkiksi myrskyvaroituksen ja puhelimen push-ilmoitukset värinähälytyksellä. Laitteen taustavalon voi kirkastaa hetkellisesti todella kirkkaaksi, jolloin se toimii myös näppärästi taskulamppuna. Tämä on kätevä ominaisuus, jos joudut esimerkiksi lukemaan karttaa pimeässä.

Yhdistettävissä matkapuhelimeesi
Suunto Movescount App -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimille. Movescount -sovelluksen avulla voit yhdistää kellon puhelimeesi. Kun olet yhdistänyt puhelimen ja kellon, saat ilmoituksen saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja muista push-ilmotuksista suoraan kellosi näytölle. Sovelluksen avulla voit lisäksi muuttaa rannetietokoneesi asetuksia, ja siirtää harjotuksiasi Movescount.com -palveluun milloin itse haluat.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16103
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin